✨️ Obserwuj #mirkoanonim Zarobki w biurze, administracja, papierologia, miasto 100k, praca raczej od 5 do 25 dnia miesiąca xd, 4k netto czy dużo czy mało dla osoby po studiach, 1 praca
niezawodny-wyznawca-17: a co za różnica czy miasto 100k czy 900k? ceny w sklepach są te same w całej Polsce. Co nawyżej gałka lodów u ciebie kosztuje 5zł a w wojewódzkim 6,50. Co jeszcze? Może barber u ciebie 50 zł a wojewódzkie 70zł najtaniej i tyle.
@mirko_anonim: jest w miarę moim zdaniem, od czegoś trzeba zacząć i nie ma wstydu że zarabiasz trochę mniej skoro przynajmniej nie siedzisz na dupie tylko będziesz chodził do normalnej pracy. Ja miałem podobnie, jeszcze na studiach przed obronami pierwsza poważna robota i na UOP miałem 3,6k na rękę jakieś 3lata temu, potem podwyżki do 4,5 i finalnie jestem w firmie gdzie mam +8k na rękę za tą samą banalną pracę.
@irry: branża korporacyjna? Spedycja? Czy może praca w terenie? Gdzie udało Ci się tak podwoić zarobki? Też się rozglądam, żeby zmienić pracodawcę przy zachowaniu zadań jakimi się zajmuję na codzień, bo u Janusza za śmieszną pensję osiągnąłem już limit według niego xDD
@ZajawkowiczeQ: branża automotive i praca zdalna, ogólnie mając wykształcenie związane z transportem/mechaniką/elektroniką pchalbym się rękami i nogami na stanowiska inżynieryjne w większej firmie, łatwo o awanse i podwyżki a potem jakaś praca zdalna dla zagranicznych firm to norma
Zarobki w biurze, administracja, papierologia, miasto 100k, praca raczej od 5 do 25 dnia miesiąca xd, 4k netto czy dużo czy mało dla osoby po studiach, 1 praca
#praca #biuro #wynagordzenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
4k netto to:
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Zależy czy robisz zakupy w Lidlu czy Biedronce ;)