mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Basiura89
164
Gieraryhir
@mirko_anonim niemożliwe, trzeba minimum 5 razy.
149
BillieJane
@mirko_anonim to nie szydzenie, ale poczytaj o współżyciu i ciąży, bo masz duże braki, łącznie z chorobami przenoszonymi drogą płciową.
Tak, można zajść w ciążę po jednym razie i nawet, gdy facet nie dojdzie
16
Losowynickxdd
Losowynickxdd
13
Kotdog
Kotdog
Ginekologiem nie jestem i się na tym jakoś super nie znam, więc jeśli ktoś wie lepiej to niech poprawi, ale kobieta raz w miesiącu uwalnia komórkę jajową, załóżmy,że jak teraz jest listopad, to np.15 listopada, jeśli będziesz z nią bzikał tego dnia to może zajść w ciążę. Może to być wasz pierwszy raz i ona może zajść. Jeśli będziesz bzikał kilka dni przed też może zajść, bo plemniki w kobiecie mogą przeżyć
10
EvilRogue
8
thorgoth
@mirko_anonim: oczywiście że jest możliwe, dlaczego ma nie być?

Ważny jest też kontekst, jeżeli laska równolegle z takim oświadczeniem zaczyna stawiać rządania (dej kase, weźmy ślub) to ja bym na miejscu brata przeprowadził pogłębione dochodzenie.
6
Errad
6
Ravau23
Ravau23
@BillieJane: procent szans że przez prejakulat kobieta zajdzie w ciążę jest bardzo niski. Bardziej prawdopodobne jest to że rycerz nie skontrolował i popuścił trochę
4
groman43
2
sberatel
@mirko_anonim ty orłem w szkole nie byłeś raczej co? Ale może chociaż umiesz użyć googla, ewentualnie z mamą porozmawiaj.
1
zalozyc_bukmacherke_w_afryce
@mirko_anonim:
Szacunkowe dane z badań:
Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę podczas pierwszego stosunku bez antykoncepcji wynosi średnio około 5-10%. To oznacza, że około 1 na 10 kobiet może zajść w ciążę przy pierwszym stosunku bez zabezpieczenia.

Badania pokazują, że około 20-25% kobiet zajdzie w ciążę w jednym cyklu miesiączkowym, jeśli stosunek odbywa się w okresie
1
Misiekkkk
@Gieraryhir nie wystarczy 4, skoro po 3 się zeruje?
1
goparys
goparys
@Basiura89 biologia . Nie potrzeba osobnego przedmiotu żeby przekazać kilka faktów
1
CynicznyDlugouch
@mirko_anonim: musiał jej pewnie ząbek czosnku z pępka wypaść i straciła naturalną ochronę przed zajściem w ciążę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): Wiem, że jest zawsze pewne prawdopodobieństwo, ale na ile to jest realne? Znacie takie przypadki?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
0
Wezwoguleicstont
@mirko_anonim: Ty jesteś pewnie z tych co jeszcze niedawno wierzyli, że od całowania się zachodzi w ciąże
0
Ravau23
Ravau23
@BillieJane: bardzo bardzo teoretycznie ;)
0
BillieJane
@Ravau23 ryzykuj jak chcesz, ale weź później odpowiedzialność
0
markus666
@mirko_anonim: Niech zgadnę wyborca konfederacji?
0