Aktywne Wpisy

Powiedzcie mi, skąd u Polaków taka maniera, że czym starszy i gorszy samochód ma to tym bardziej nie szanuje samochodów innych? Mówię tu głównie o obijaniu drzwiami na parkingach pod sklepem czy pod blokiem. Mam nowe auto i dbam o nie, regularnie myje i zabezpieczam woskiem co kilka msc. staram się parkować tak żeby zarówno ja jak i osoba stojąca obok miała wystarczającą ilość miejsca na wejście/wyjście z samochodu, dodatkowo pod sklepami

Umeraczyk +47
Takie na śmietniku znalazłem ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: eff6d552ca7243c98c6ddac2ef764d32
Pobierz

Jest źle, nie mogę sobie poradzić ze sobą. W dużym skrócie, miałem kiedyś pracę jako taką, ale dającą mi całkiem dobre życie pomimo ciągłego walenia w beret. Miałem dziewczynę, która mogłaby zostać żoną, teraz nie mogę znaleźć ani jednego ani drugiego. Po drodze była laska z problemami do której ciągle coś czuję i pracę dorywcze łamiące moje ego. Teraz nie mam nic z tych rzeczy. Mieszkać całe szczęście mam gdzie, ale wizja tego, jak bardzo od dwóch lat jestem w dupie i brak perspektyw na poprawę załamały mnie ostatecznie. Wciąż próbuje poprawić swój los, ale zwyczajnie nie potrafię. Natomiast pojawiają się myśli o końcu. Jak dalej żyć?
#anonimowemirkowyznania
#depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: co realnie robisz żeby być w sytuacji lepszej?
bo jak nic, to co się dziwisz że nic się nie zmienia xd