@lycaon_pictus gdyby chłop był o pół centymetra dłuższy to by zawężyło repertuar ze względu na ból, który już czasem się pojawia a z tego co pamiętam wypada gdzieś na 60 centylu ¯_(ツ)_/¯
@kasiknocheinmal: i tu sie bardzo mylisz. Kobiety własnie mówią odwrotnie- że wielkość sie nie liczy. Ale mówią to swoim beciakom, żeby im przykrosci nie robić. Prawda jest taka, że minimum 18 cm potrzeba, żeby laska solidnie poczuła.
ambitny-twórca-27: @drobne_na_taryfe: mówisz o długości a op zastanawia się bardziej nad grubością. W sumie to mi się przypomniało jaką zabawkę miała moja ex. Cienka prawie jak kij od miotły. Może tą mi tylko pokazała a w szafie o wiele większe. Nie wiem ale zastanawiałem sie wtedy jak takie coś może wgle poczuc tym bardziej że bez wibracji. Jednak podejrzewam że z 99% mezczyzn ma grubszego xd
@drobne_na_taryfe: A jaka to jest przeciętna fujara? Właściwie to proszę, żebyś sama oceniła jaka to jest, a nie sprawdziła w Google ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bo wolą do łydki xD
@kasiknocheinmal: i tu sie bardzo mylisz. Kobiety własnie mówią odwrotnie- że wielkość sie nie liczy. Ale mówią to swoim beciakom, żeby im przykrosci nie robić. Prawda jest taka, że minimum 18 cm potrzeba, żeby laska solidnie poczuła.
P---s nie drży, wibruje. Twarde tworzywo umie mocno drgać i wtedy może boleć.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
@kasiknocheinmal: kochana ja jestem praktykiem i jesli jestes kobieta to miałaś same małe siurki :) Dlaczego nie znam się na anatomii?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nie ośmieszaj się xDD