Aktywne Wpisy
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

szpital nie powiadamia jezeli wyniki badania histopatologicznego są złe w senie rak albo coś? tylko trzeba zawsze isc sam odbierac? szpital jest 140km dalej nawet nie wysyłają pocztą mówili
#medycyna #zdrowie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
To jest bardzo duży problem w Polsce. Mam koleżankę chorującą na stwardnienie rozsiane, która wyniosła się na stałe za granicę, bo w Polsce nie da się pogodzić leczenia z pracą ze swojej natury polegającą
Nie, on po prostu on ma system zmianowy - tak zaobserwowałem xdd raz potrafiło go nie być cały dzien i dopiero o 23 pisał, jakby o 14 zaczynał, albo o 15 i kończył 22 ~ 23
Miło mi i prawie trafiłeś se :D. Teraz będe bardziej uważał se heh ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PanMaglev Czasami po prostu nie mam ochoty z nikim rozmawiać i siedzę