Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
szpital nie powiadamia jezeli wyniki badania histopatologicznego są złe w senie rak albo coś? tylko trzeba zawsze isc sam odbierac? szpital jest 140km dalej nawet nie wysyłają pocztą mówili
#medycyna #zdrowie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anomalocaracid: I nie chodzi tylko o mój własny święty spokój bo moja nie zaplanowana dużo wcześniej nieobecność może wiązać się np. z zamieszaniem dla kilku grup studentów którzy też będą musieli te zajęcia kiedyś przyjść odrobić.

To jest bardzo duży problem w Polsce. Mam koleżankę chorującą na stwardnienie rozsiane, która wyniosła się na stałe za granicę, bo w Polsce nie da się pogodzić leczenia z pracą ze swojej natury polegającą
  • Odpowiedz
@DerMitteleuropaer u mnie nawet nie omawiają. Podchodzisz do okienka po odbiór i elo. Ale trzeba osobiście xDczemu? Bo tak. Chciałem odebrać wynik osoby która byla po zawale i nie chciałem jej wlec po szpitalu no i uj, musi byc, kurtyna
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
konkretny-fanatyk-31: ej @PanMaglev napisałeś, że

Chyba zwolnili @Mr_3nKi_ z roboty, bo całymi dniami na wykopie siedzi.

Nie, on po prostu on ma system zmianowy - tak zaobserwowałem xdd raz potrafiło go nie być cały dzien i dopiero o 23 pisał, jakby o 14 zaczynał, albo o 15 i kończył 22 ~ 23
  • Odpowiedz