Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Z powodu niskiej samooceny nie umiem zerwać z dziewczyną. Boje się, że nikogo innego nie znajde. Trochę też mi jej szkoda bo wiem że beze mnie sobie nie poradzi finansowo. Jesteśmy razem 6 lat, ale tak naprawdę powinniśmy się rozejść dawno temu. Jesteśmy zbyt różni. I tak tkwie w tej beznadziei czekając nie wiem na co.
#zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: długo ci zeszło na dojściu do tego,że jesteście zbyt różni, 6 lat szmat czasu. Na coś się zdecyduj, albo zostajesz z nią, i akceptujesz jak jest, albo rzuć i szukaj szczęścia gdzie indziej. Nic nie wymyślisz choćbyś kolejne 6 lat myślał.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to jest zwykle niedojrzałe tchórzostwo. W dodatku nieetyczne zachowanie. Niewykluczone, że ona widzi to inaczej tzn akceptuje te różnice a Ty będąc w związku, w którym nie powinieneś być marnujesz jej czas. Pomyśl o takim scenariuszu. I czy ona by chciała być z kimś, kto jest z nią tylko dlatego bo może innej osoby nie znaleźć? Uważasz, że to uczciwe zachowanie? Chciałbyś kiedyś być tak potraktowany? Pomyśl jak to by
  • Odpowiedz