✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mirki, co można zrobić z dwoma nieruszonymi opakowaniami leku Saxenda? Moja Mama była w trakcie kuracji, ale w trakcie wykryto u niej białaczkę i musiała odstawić. Jest to spory koszt, a teraz ważniejsze są wydatki związane z leczeniem raka :( Z tego co czytałam to nie można zwracać leków, mimo że jest cały czas przechowywany w lodówce w specjalnym opakowaniu. Może ktoś coś podpowie :(
@mirko_anonim: na sprzedajemy widziałem kiedyś wszystkie leki moze tam wrzucić i sprzadać nawet za 1/4 ceny niż wywalać. Chociaż zaraz się zlecą ludzie którzy powiedzą ze tak nie wolno
@mirko_anonim: na fejsbukowych grupkach nieregularnie pojawiają się takie oferty, ale nie wiem czy uda ci się je odsprzedać - za darmo na pewno ktoś weźmie hehe
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
Mirki, co można zrobić z dwoma nieruszonymi opakowaniami leku Saxenda?
Moja Mama była w trakcie kuracji, ale w trakcie wykryto u niej białaczkę i musiała odstawić.
Jest to spory koszt, a teraz ważniejsze są wydatki związane z leczeniem raka :(
Z tego co czytałam to nie można zwracać leków, mimo że jest cały czas przechowywany w lodówce w specjalnym opakowaniu.
Może ktoś coś podpowie :(
#leki #saxenda #medycyna #zdrowie #cukrzyca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Trzymane w lodówce w torbie termoizolacyjnej, zakupionej wraz z lekiem. Jest wszystko na fakturze.
Data ważności do