Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: zaciągnij się do jakiejś lokalnej ekipy remontowej, zdobądź doświadczenie
a w między czasie jakaś szkoła policealna albo kwalifikacyjne kursy zawodowe bo z samym liceum to trochę bieda tym bardziej, że masz tam jakieś ambicje skoro 2x studiować próbowałeś.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ekipa remontowa na zimę, najlepiej w ciepełku. Teraz jesteś na wsi czy w miescie? Podepnij sie pod firme przeprowadzkową, i na czarnucha nos meble po czwartych piętrach. Jak spedytor kumaty, to bedziesz z---------l od rana do nocy, nie bedziesz mial czasu na wydawanie floty, az dorobisz sie jakoegos Renault Mastera, i sam bedziesz bral pomocników na roboty. Joł, naprawdę dobry pieniądz, plus cały czas jesteś 100% fit
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Jestem_robotem123 nie mogę, trzeba mieć zaświadczenie o niekaralności, a jak sprawdzałem jakiś czas temu to wciąż wszystko wisi w systemie. Swoją furę już mam jak na swój wiek bardzo dobrą, ogólnie to po34ebana sprawa, że mając wypadek samochodowy gdzie nikt tak naprawdę nie ucierpiał mogą ci u3ebac tyle możliwości... magik zostaje w opcji zapsaowej

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przyjacielski-przyjaciel-72: Lol OP ale ściemniasz. Żeby po wypadku samochodowym być skazańcem to musiałeś mieć ostry wypadek samochodowy, gdzie ktoś musiał być hospitalizowany >7dni, a nie "nikt nie ucierpiał" i jeszcze kozaczyć w sądzie, że to nie twoja wina, bo nawet po tym w papierach nie masz przestępstwa. Jesteś patusem, który mimo spowodowania wypadku nadal pierwsze o czym pisze to "dobrą fure mam". Będziesz zawsze na dnie, bo jesteś dnem. Co też
  • Odpowiedz