Aktywne Wpisy

baemaj +71
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

Ketoprofen +55
Wczoraj na dyżurze miałam (jeszcze) nastoletnią pacjentkę z nowotworem OUN. Dziewczyna z utrwalonym niedowładem, karmiona PEGiem.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.

#psychologia
#zdrowiepsychiczne
#zwiazki
Lęk przed odrzuceniem - czy ktoś sobie z tym poradził? Analizując moje związki zauważyłem powtarzający się schemat, i o ile x lat temu to było w skali mikro, tak teraz po upływie lat i ostatnim podejściu do stworzenia relacji to jakaś maskara - czuje ciągły niepokój o to co druga osoba robi, niepewność jej uczuć do mnie, zazdrość o pasje, posiadanie swojego życia, rozbudzaja się we mnie wszystkie leki i negatywne emocje i czuje takie przeciążenie nimi że szukam tylko powodu aby odejść. Martwi mnie to bo jak pisałem eskalowalo to do gigantycznego poziomu. Rozumiem że zostaje tylko terapia? Jeśli tak to jej sens iść choćby na taką z NFZ? Kuźwa bo życia sobie nie ułożę przez to, albo zwariuje...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
@Kotdog: o to to
To mu się nie opłaca nawet iść
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz