✨️ Obserwuj #mirkoanonim Szukam pracy w Rzeszowie. Mam wykształcenie wyższe, ale do tej pory pracowałem głównie fizycznie. Bardzo szybko się wszystkiego uczę, jak ktoś ma jakąś pracę, nawet w odległości +15 km od Rzeszowa to odezwę się priv. Szukam przez portale ogłoszeniowe już dłuższy czas, ale zero odzewu :( #rzeszow #praca #
Czegokolwiek szukam. Docelowo miało być jakieś korpo, albo nawet praca biurowa u januszeksa, ale nie mogę nic znaleźć. Zacząłem szukać czegoś fizycznego, ale też zero odzewu. Z doświadczenia mam 3 lata ponad jako pracownik ogólnobudowlany, rok pracy w biurze na odpisywaniu na maile, ale w mieście powiatowym pracowałem. Docelowo szukam w Rzeszowie. Wykształcenie wyższe na kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne, miałem iść w służby, ale plany życiowe się
zręczny-znawca-98: Bezpieczeństwo wewnętrzne xD Nie no zajebisty kierunek. W sumie to nie masz żadnych kwalifikacji, a na pracę biurową jest dużo chętnych.
Szukam pracy w Rzeszowie. Mam wykształcenie wyższe, ale do tej pory pracowałem głównie fizycznie. Bardzo szybko się wszystkiego uczę, jak ktoś ma jakąś pracę, nawet w odległości +15 km od Rzeszowa to odezwę się priv. Szukam przez portale ogłoszeniowe już dłuższy czas, ale zero odzewu :(
#rzeszow #praca #
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
1. jakie wykształcenie wyższe?
2. jakie robo szukasz?
3. weź takich rzeczy nie mów/nie pisz xD
To zajebista cechą.
Czegokolwiek szukam. Docelowo miało być jakieś korpo, albo nawet praca biurowa u januszeksa, ale nie mogę nic znaleźć. Zacząłem szukać czegoś fizycznego, ale też zero odzewu. Z doświadczenia mam 3 lata ponad jako pracownik ogólnobudowlany, rok pracy w biurze na odpisywaniu na maile, ale w mieście powiatowym pracowałem. Docelowo szukam w Rzeszowie. Wykształcenie wyższe na kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne, miałem iść w służby, ale plany życiowe się
Na pracuj, olx, rzeszowiak i bezpośrednio na stronach internetowych firm
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer