Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy taki wynik badania poziomu testosteronu u osoby z otyłością powinien wywołać u lekarza jakieś działanie? Endokrynolog, który zlecił to badanie twierdzi, że niski testosteron jest spowodowany tym, że jest on więziony w tkance tłuszczowej i jeśli dojdzie do redukcji tkanki tłuszczowej, to poziom testosteronu wzrośnie. Nie powiedział mi tylko jak mam to zrobić, kiedy odczuwam typowe objawy zbyt niskiego poziomu testosteronu - brak motywacji, ciągłe zmęczenie, stany depresyjne.

Powinienem wrócić do tematu na kolejnej wizycie? Jeśli tak, jakich argumentów użyć? Czy dać sobie siana, bo chłop wie co mówi?
#zdrowie #medycyna #testosteron

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy taki wynik badania poziomu testosteronu u...

źródło: a49f802f5cfc94fdbb44dc52a36b0ccf6a20d6033baa2b647a85eebb1ff70e17

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: No to się przełamać, znaleźć taki sport, który siądzie i ćwiczyć oraz zastosować podstawową dietę z fitatu, jeśli myślisz o waleniu teścia to poczytaj sobie o czerwienicy wtórej i jej powikłaniach
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: „Nie powiedział mi tylko jak mam to zrobić”. To ja Ci powiem jak się nie domyślasz. Zmień nawyki żywieniowe i uprawiaj sport. Jak Twoją waga będzie w normie i będziesz miał takie same wyniki to idź do niego drugi raz.
  • Odpowiedz