Aktywne Wpisy

skrytek +476
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
wezsepigulke +474
Edyta Pazura jeździ samochodem typu "wypas", a takim nie tylko można legalnie jeździć gdzie się chce, w tym po chodnikach i trawnikach, ale nawet zabijać ludzi w trumnach na kółkach. Ryzykuje się co najwyżej dozorem elektronicznym. No czego nie rozumiecie?
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
źródło: 69341623d0e46-b3cbecb44c37
Pobierz

Jak głupim pomysłem jest ponowne wejście w związek z osobą z która rozstaliśmy się jakieś 13-14 lat temu. Oboje z czystą kartą, po kilkuletnich związkach, oboje od kilku miesięcy single. Jakoś trochę ponad miesiąc temu zgadaliśmy się pierwszy raz od lat na insta. Ogólnie wiadomo nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki etc, ale tutaj minęło kilka dobrych lat, sporo zmieniło się w życiach po obu stronach.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
@mirko_anonim: Problem jest taki, że tutaj absolutnie nie ma czystej karty bo byliście już ze sobą w związku.
@KrowkaAtomowka: zerwałem i zasadniczo od razu byłem z inną, bardzo ciężko to wtedy zniosła. No ale przez te lata nie znalazła u nikogo tego co było u mnie. Nawiązuje dość głębokie relacje, ale przez unikowy styl przywiązania potrafię je dość skutecznie ucinać
Jak coś do niej czujesz, wydaje się w porządku, szczerą rozmowa można wiele zdziałać. A takie gadanie, że nie wchodzi się 2x do tej samej wody to mocno naciągane. Równie dobrze, można pod to podpiąć nie wracanie do firmy skąd się odeszło, nie wiem nie zagranie dla drużyny piłkarskiej z której się odeszło, a jednak ludzie wracają i jest często dobrze.
Jeśli nie było zdrady, kwasów przy rozstaniu itp to nie pytaj tutaj tylko sam rozważ czy jest sens w to brnąć.
Związek zakończył się z jakiegoś powodu i jeśli chcesz trzeźwo na to spojrzeć, to przypomnij sobie ten powód oraz te złe chwile w relacji. Szybko otrzeźwiejesz.
@Ghalard
@Cztero0404: czysta karta to brak ślubów i dzieci z poprzednich związków.
@KrowkaAtomowka: alternatywy są, ale szczerze mówiąc jak to mówił klasyk: “sytuacja na rynku świń jest dramatyczna”, a raczej poziom odklejenia
@mirko_anonim: Nie
@mirko_anonim: Czysta karta to bezpieczny styl przywiązania i dziewictwo.