Wiem że ten post może wyglądać na próbę trollingu, ale autentycznie stoję przed taką sytuacją, że zainteresowała się mną dziewczyna pochodzącą z Indii, mieszkającą w Polsce razem z rodziną od wielu lat.
@mirko_anonim: I widzisz, niezależnie od tego co o tym uważam (uważam, że to trolling) to skupię się na opisanej wyżej sytuacji. Ogólnie jeśli ktoś pochodzi z innego kraju/ma korzenie nie wiem jeden rodzic jest z tego kraju drugi
@mirko_anonim: Nawet by mi nie przyszło do głowy za coś takiego odrzucić, chociaż sama nie jestem jakoś super liberalna i nie mam na koncie podobnyc przygód. Bardziej by mi przeszkadzał chłop co przerobił 20 dziewczyn niż taki co spał z hinduską xD Jak nic nie złapałeś to jak dla mnie jest ok.
@mirko_anonim: I widzisz, niezależnie od tego co o tym uważam (uważam, że to trolling) to skupię się na opisanej wyżej sytuacji. Ogólnie jeśli ktoś pochodzi z innego kraju/ma korzenie nie wiem jeden rodzic jest z tego kraju drugi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
źródło: indianVideoTutorial
PobierzBrzmi trochę jakbyś w ubrał w ładne słowa to, że po prostu chcesz ją wyruchać
Ale taguj pato.