Aktywne Wpisy

GooPae +17
Często widzę opinię "Skąd mają się wziąć seniorzy skoro firmy aktualnie nie zatrudniają juniorów?”
A ja pytam: po co w ogóle komu seniorzy w przyszłości? AI jest w obiegu zaledwie kilka lat, a już wywraca rynek do góry nogami, kod pisze się sam, obecrna rola programisty jest tylko do nadzoru. Co będzie za 10 - 15 lat? Klasyczne działy programistyczne staną się reliktem, już nawet ludzi nie będzie trzeba do nadzoru. Tak
A ja pytam: po co w ogóle komu seniorzy w przyszłości? AI jest w obiegu zaledwie kilka lat, a już wywraca rynek do góry nogami, kod pisze się sam, obecrna rola programisty jest tylko do nadzoru. Co będzie za 10 - 15 lat? Klasyczne działy programistyczne staną się reliktem, już nawet ludzi nie będzie trzeba do nadzoru. Tak

Nieinwestowalny +201

Siema, chce zakupić laptopa Macbook Air, jednak nie jestem pewny co do jego ewentualnego zwrotu w terminie 14 dni.
Planuje zakup raczej przez media expert/ rtv euro agd, tylko, że w media expert, cytuję "Sprawdź jakie produkty nie podlegają zwrotowi i wymianie: wszystkie produkty Apple;"
Po 1- czy jest to wgl. zgodne z prawem? (przepis dot. umowy zawartej na odległość)
Po 2- czy jest jakis sklep, gdzie bede mógł oddać ewentualnie takiego laptopa, jak mi nie podpasuje? Czy ZAWSZE musi byc to produkt oryginalnie zapakowany?
Czytajac m.in. wykop, kilka osób zwracało swojego laptopa, więc najwidoczniej są takie sklepy?
#zakupy #prawo #zakup #rtv #mediaexpert #zwrot #gwarancja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta