Aktywne Wpisy

DomBrataAlberta +56
Na wykopie oczywiwci najwybitniejsi specjaliście twierdzą, że nie ma sensu próbować ratować dziecka bo to tylko eksperymentalny lek. Najlepiej po prostu dać zdechnąć, albo jeszcze lepiej, dobić. Zazdroszczę waszym przyszłym dzieciom. A nie, przecież tu 80% społeczności nie zamieniło nawet 3 zdań z kobietą.
#latwogang
#latwogang

ChlopoRobotnik2137 +145
Siedzę se w majtach i podkoszulce owinięty kurtką i robię pranie . Koszt to $2.75 plus suszenie $0.25 za 8 minut . Jest tu umywalka więc chętnie bym się przemył ale za dużo ludzi i kamery są ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zlomkiemprzezswiat #opierunek
#zlomkiemprzezswiat #opierunek
źródło: image_picker_96CF1EE0-3920-4E16-AD2B-E0432AA3CF85-18008-0000024F685C47A4
Pobierz

Mirki, mój pracodawca zaczyna robić mi trochę pod górkę, ale jest jeden mankament. Pracuję w firmie 3 lata i nie skierowali mnie na badania medycyny pracy przez te 3 lata . Przeoczenie, nie wiem. Ostatnio mnie o to zapytali, stwierdziłem, ze nie pamiętam czy byłem, oni ogarnęli że nie i temat się urwał. Potem dopytałem, ale dostałem informację, że chwilę to potrwa.
Czy waszym zdaniem mogę im rzucić wypowiedzenie natychmiastowe w związku z Art. 55 Kodeksu pracy, a dokładnie:
#praca #mirkowyznania #pracbaza #prawo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Nie ma że niewiedziałem jakby co a ty się budziesz po trzech latach że nie masz badań.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Komentarz usunięty przez autora
Mi się też kilka razy zdarzyło w życiu przynieść wypowiedzenie z prośbą o nieuwzględnianie 3miesięcznego okresu wypowiedzenia, na zasadzie nie chce tu jutro przychodzić i nigdy nikt nie miał problemu.
Brzmisz na zasadzie " he he udupie pracodawce bo go nie lubię..."
@mirko_anonim: dokladnie, co chcesz osiagnac? Bo z tego co opisujes to jakas z-----a bierna agresja. Dopieke mu, nie wiem po co ani co zyskam,
Co do 211 KP to nie widzę żadnej kwestii, której nie dopełniłem. Mam obowiązek poddawać się badaniom na podstawie skierowania od pracodawcy, skierowania nie otrzymałem a w dodatku sam się o nie upominałem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: ale co chcesz osiągnąć? Jak ci się nie podoba to rozwiąż umowę i znajdź