Aktywne Wpisy

purrminator +69
Chuop siedzi na pogotowiu i czeka na rtg kręgosłupa bo ślepy i głuchy dziad yebnął mu w auto. Starasz się jeździć bezpiecznie, trzymasz się ograniczeń prędkości, nie chlasz I nie ćpasz przed jazdą a na końcu i tak trafisz na lvl70 Stewie Wondera. Fura z uszkodzeniem strukturalnym, min. 3 tygodnie bez auta a zniżki idą się walić... Piękna to bedzie majówka, nie zapomnę jej nigdy ( ͡° ʖ̯ ͡°

troglodyta_erudyta +194
Dużo postów o tym, że w majówkę trzeba się n-----ć n---------ć, a ja nieskromnie się pochwalę, że właśnie stuknęło 2 miesiące bez kropli alkoholu i jedziemy dalej.

Zrobiłem z dedykacją dla pewnej mirabelki - anonimowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rysowałem to w gimpie, nie wiem czemu przy wypełnianiu koloru są takie białe kropki.
Kotek miał być rudy! ale nie odróżniam kolorów i nie wiem, czy nie jest zielony.
Większy obrazek i w lepszej jakości tutaj: https://zapodaj.net/images/9d1311c043d2e.png
#frenpill #apustaja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: 9d1311c043d2e
PobierzTe białe kropki, to są piksele o niepełnej przeźroczystości.
Dlatego przy wypełnianiu kolorem, nie zostały zmienione.
Niestety nie wiem, jak w gimpie hurtowo zamienić te piksele na pełną przeźroczystość.
Ja zazwyczaj wymazuję je ręcznie gumką, z opcją: Twarda krawędź.
źródło: Niepełna puste
PobierzTak. To też jest rozwiązanie.
A tak z ciekawości.
Jak zaznaczyć (i usunąć) wszystkie, częściowo przeźroczyste punkty, na jednej warstwie?
Niezależnie od stopnia przeźroczystości.
Czy da się to zrobić w gimpie?
Ale po co się wypowiadacie jak się uja znacie?
wszystko rysowałem ręcznie, mam na to
Zapisuję wszystkie Twoje rysunki moja ulubiona zielonko ʕ•ᴥ•ʔ Koćka ruda, Krzywodziobek ma dziób skrzyżowany w dobrą stronę, ja co prawda mam sporo dłuższe włosy i inną grzywkę, ale kolor się zgadza i też czasem noszę 2 kitki, chyba mnie wystalkowałeś jak chodziłam z aparatem XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny