Aktywne Wpisy

TheTostu +73
Uwielbiam sobie wchodzić na fanpejdż Pełnomocnika Prezydenta m.st. Warszawy ds. komunikacji rowerowej. Zawsze lubię sobie podejrzeć komentarze, z których większość to jakieś randomy, które nawet nie mieszkają w Warszawie.
https://www.facebook.com/PelnomocnikRowerowyWarszawa
Na przykład macie taki post: po latach omijania Alei Solidarności przez c-----ą infrastrukturę (albo jazda po chodniku, którego połowę zabrały samochody na parking albo po 3-pasmowej ulicy) wreszcie doczekaliśmy się ścieżki rowerowej z prawdziwego zdarzenia. Powszechna szczęśliwość.
#warszawa #samochodoza
https://www.facebook.com/PelnomocnikRowerowyWarszawa
Na przykład macie taki post: po latach omijania Alei Solidarności przez c-----ą infrastrukturę (albo jazda po chodniku, którego połowę zabrały samochody na parking albo po 3-pasmowej ulicy) wreszcie doczekaliśmy się ścieżki rowerowej z prawdziwego zdarzenia. Powszechna szczęśliwość.
#warszawa #samochodoza
źródło: 600195798_1438845977809079_8931554856160752060_n_jpg
Pobierz
sforce +39
#gielda pomysły co powiedzieć żonie że się straciło na cfd szukaj

Często w moim życiu wracam do przeszłości, tego co przeżyłem z moją ex, mimo że nie znaliśmy się długo i sam zakończyłem to dlatego że nie mogliśmy złapać wspólnego języka. Ona bardziej byla depresyjna, ukryta w sobie, to do wielu spraw podchodziła z dystansem ale jeśli chodzi troskę najbliższych byla w tym najlepsza. Dzis mam już stałą partnerke, złapaliśmy wspólny język, mieszkamy razem i cieszymy się sobą. Łapie mnie czasami taka nostalgią o moich dawnych latach i głupim podejściu do życia i się zastanawiam a co jeśli podszedłem do tego zbyt stanowczo, przecież wszystko wymaga czasu, mogliśmy poznawać świat powoli. Wracam do tej chwili gdy wyszedłem od niej poraz ostatni i zamiast jej dziękować za wspólny czas to mogłem użyć słów ze czekaj, naprawimy to, poznamy się lepiej, otworzymy się przed sobą w odpowiednim czasie.
Dzis z moją obecną partnerką mamy różne etapy za sobą, i wiem że ta droga po prostu wymagała czasu, nie miesięcy a lat. Nie wyobrażam sobie życia bez niej ale parę razy nachodzi mnie taka myśl z mojej przeszłości.
#psychologia #nostalgia #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
@mirko_anonim: wisi to i powiewa większości na tym portalu
masz problemy w stylu "oj moja g klasa jest taka super, ale stary mustang to było coś" gdzie tu większość bez prawka