Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe czy jeśli nie znalazłam nikogo do 30 stki, to znaczy że po 30 stce tym bardziej nie ma już czego szukać? Nigdy nie byłam w związku, bo po prostu nie jestem atrakcyjną, ani mądra. Myślę że finansowo, zawodowo i mieszkaniowo ogarnę się dopiero po 36 roku życia, ale wtedy będzie za późno, żeby mieć dziecko, czy faceta. Czy porzucić plany o rodzinie i przestać się łudzić?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

Czy zwiazalbys się z 36 latka, w celu zalozenia rodziny?

• Nie, wolałbym młodsza 40.0% (34)
  • Tak 44.7% (38)
  • Tak, z powodu braku innych opcji 15.3% (13)

Oddanych głosów: 85

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: z dziećmi może być problem (to w sumie zależy od twojego 'zdrowia') ale ludzie się poznają i łączą niezależnie od wieku. natomiast dywagacja czy warto czy nie warto, albo jak to będzie jest kompletnie bezsensowna. zaplanujesz sobie teraz, że nie będziesz mieć faceta i co? poznasz kogoś jak będziesz mieć 33 i powiesz mu, 'sorry, jak miałam 30 to postanowiłam że nie chce faceta'? XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim No i? Ja wyszedłem z przegrywu na 34 lvlu, a dwa lata później dopiero wbiłem status ojca. Na 30 poziomie miałem jeszcze za dużo fajnych hobby, by inwestować czas w jakieś baby ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Ja na 37lvl nigdy za rękę nie trzymałem, to nie koniec świata, na wypoku znajdziesz wielu chłopów starszych ode mnie w podobnej sytuacji, na bank jesteś w stanie sobie któregoś wybrać i ułożyć życie.
  • Odpowiedz