Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim w Internecie są fora, grupy tematyczne czy grupy miłośników czegoś tam. Ludzie często piszą tam posty które inni ludzie komentują. Sama jestem na kilku grupkach i ewidentnie widać że rysują się tam jakieś konkretne osoby z którymi można czasem popisać na priv i o dziwo w większości przypadków to właśnie są kobiety co tam się udzielają. Mężczyzn na grupach o psychologii, zwierzętach, grupach miasta czy wielbicieli rolek czy innych sportów
  • Odpowiedz
Może spróbuj iść tam gdzie są kobiety. Tam gdzie kobiety dominują. Taniec, joga itp. Nie mówię, żeby to było coś tylko pod kobiety, ale też pod ciebie, aby się tobie też podobało.
Chodzę na jogę czasem z dziewczyną. Jestem jedynym facetem otoczonym przez tuzin kobiet. Oczywiście ja nie ekspert to po prostu taki mój pomysł. Powodzenia
  • Odpowiedz
Sama jestem na kilku grupach i na jednej się dużo udzielam przez co od czasu do czasu jakiś mężczyzna też z danej grupy do mnie napisze ale to zawsze jest tam dla mnie creepy bo Ci piszą tylko po podryw i widać że nigdy posta czy komentarza nie napisali mimo że latami są na tej grupie. Mysle ze jakbym była singielką to chętniej bym odpisała facetowi co jednak coś pisze na danej
  • Odpowiedz
ku poznaniu większej ilości kobiet i docelowo w przyszłości tej jedynej.

@mirko_anonim: podchodź dalej do tego jak do korpotasku, wróżę sukces. Pamiętaj o wyznaczeniu ram czasowych na poszczególne etapy i określeniu właściwych dla tego projektu kejpiajów.

Tak szczerze to o jakimkolwiek miejscu bym nie pomyślał to wydaje mi się to słabe miejsce bo mam wrażenie, że wszędzie ktoś idzie po coś konkretnego, a nie się
  • Odpowiedz