Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Jak poradzić sobie z kryzysem w związku? Ⓘ
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki

PierdekAlonso +245
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

To co Biauek robi z wykopem to nie mam pytań.
Właśnie skasowałem swoje konto, 10 lat na wykopie, 5% najaktywniejszych użytkowników, bo władze tego genialnego portalu nagle zażądały mojego numeru telefonu do weryfikacji, czy czasem nie jestem botem.
No nie jestem, można było to wydedukować po weryfikacji po mailu oraz po pisaniu do nich maila, boty chyba tak nie robią, ale co tam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Numeru telefonu Biaukowi nie podam i już.
W każdym razie chciałbym się pożegnać z tagiem #podciaganiezwykopem bo to jedyne miejsce, w którym postowalem regularnie i akurat będzie mi brakowało dzielenia się swoim progresem.
#moderacjacontent
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Zostały tylko największe spierdoxy tutaj postujące regularnie. A ja odwiedzam raz na jakiś czas z przyzwyczajenia, otwieram scrolluje i zamykam. Jedynie mirko anonim przejrzę troche mocniej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: