Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
To co Biauek robi z wykopem to nie mam pytań.

Właśnie skasowałem swoje konto, 10 lat na wykopie, 5% najaktywniejszych użytkowników, bo władze tego genialnego portalu nagle zażądały mojego numeru telefonu do weryfikacji, czy czasem nie jestem botem.

No nie jestem, można było to wydedukować po weryfikacji po mailu oraz po pisaniu do nich maila, boty chyba tak nie robią, ale co tam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Numeru telefonu Biaukowi nie podam i już.

W każdym razie chciałbym się pożegnać z tagiem #podciaganiezwykopem bo to jedyne miejsce, w którym postowalem regularnie i akurat będzie mi brakowało dzielenia się swoim progresem.

#moderacjacontent

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nieeeee, panie gigachadzie () kogo będę plusował? ʕ⁠ノ⁠ʔ⁠ノ⁠ ⁠⁠ ⁠ jeszcze trochę i na wykopie samo bagno zostanie- przegrywy, lewaki/prawami toczące wojenki i fani patostreamów. Sam się czasami zastanawiam co tu jeszcze robię, ale no czasami się komuś pomoże w treningowych tematach, pomimo tego, że 90% odezwu to 'hehe
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zasłużony-wizjoner-21: ja już dawno skasowłem konto jak się zaczęła zbierać patologia od patostreamów i konfederacjyjne ruskie boty. Cyli gdzieś przed covidem. Bo a_s i biauek uznali, że trolli trzeba chronić, a normalnym użytkownikom wlepiać bany bo patola zgłaszała każdy post normalnego użytkownika.
Zostały tylko największe spierdoxy tutaj postujące regularnie. A ja odwiedzam raz na jakiś czas z przyzwyczajenia, otwieram scrolluje i zamykam. Jedynie mirko anonim przejrzę troche mocniej.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
  • Odpowiedz