Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#depresja #leki
W październiku miałem dużo sytuacji stresowych i weszły mi mocne stany lękowe. Dostałem od psychiatry excitil i po miesiącu kontrola. Pomogło i dostałem na kolejne 3 miesiące. Miałem dużo pracy ostatnio i całkowicie zapomniałem o braniu tabsów od wtorku (5 dni już). Lęk nie powrócił ale mam wrażenie że od wczoraj łatwiej się irytuje + dzisiaj takie poczucie przytłumienia. Powinienem wznowić te tabsy czy raczej normalne objawy przy schodzeniu z nich?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie powinno się tak nagle odstawiać, 5 dni to nie dużo, objawy na razie masz normalne i znośne, ale po dłuższym czasie od nagłego odstawienia jest coraz nieprzyjemniej, ja bym wróciła na Twoim miejscu do leków
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie słuchaj ludzi. Jak dajesz radę bez tabsów to próbuj bez. Ludzie tu niektórzy jedzą to latami i potem już z tego nie wyjdą. Kupa wątków jest o tym (nie tu). Sam brałem przez 3mc tak by dać sobie kopa w najcięższym momencie, a potem zszedłem z tego tylko że liniowo bez konsultacji z lekarzem bo oni walą to jak landrynki. Poszedłem jak mi się skończyła pierwsza dawka a
  • Odpowiedz