Aktywne Wpisy

goferek +487
Pora wyrzucić te pokraki z miast. Może kiepsko się prowadzą, oślepiają innych kierowców, za to są niebezpieczne dla pieszych.
#motoryzacja #sct
#motoryzacja #sct
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
okoboji +125
nie ważne czy jecie jajówę za 2zl czy piergoi za 300.000.000mln - piątek każdy ma taki sam!
piątek piąteczek piątunioooo
#dziendobry #gotujzwykopem
piątek piąteczek piątunioooo
#dziendobry #gotujzwykopem
źródło: pierogaz_wisniewski
Pobierz

OP musiałby znajdować się w 2% ludzi którzy po prostu dobrze wyglądają będąc łysym.
Ja bez obcięcia włosów mam mega powodzenie, a po tym jak dałem foty z ogolenia włosów przed przeszczepem, z 8/10 zostałem oceniony na 3/10.
@mirko_anonim No to zetnij włosy w p---u i wtedy będziesz wiedzieć czy faktycznie wyglądasz bez nich okej czy nie. Filtry można sobie w dupe
@Estetykatopodstawa: skąd masz takie dane? Jak ktoś jest atrakcyjny z włosami, jest też atrakcyjny bez włosów. Tylko trzeba dbać o to żeby było zawsze wycięte do skóry a nie zakolackie odrosty, a w ogóle to loszki wcale nie zwracają takiej uwagi na włosy, nawet na mordę, to co liczy się najbardziej to pewność siebie, projekcja siły.
jak dojdziesz do wprawy, to zgolenie łba na zero trwa krócej niż umycie i wytarcie włosów. Można to robić z zamkniętymi oczami, bo czuć pod palcem gdzie włosy są dłuższe, dochodzi jeszcze rozczesywanie, układanie i suszenie, więc nie, nie przeczę sobie.
Co do kobiet oczywiście nie masz racji, włosy dla rzadko której mają jakiekolwiek znaczenie, liczy się już bardziej czy masz zadbany łeb, to znaczy albo jesteś łysy albo
- co do maintenancu, to oczywiście idk jak jest z glacą, ale teraz jest go dużo - minox, mycie, odżywki, rano znowu minox, potem czapke zakładam, bo mam takie włosy, że bym afro miał jakbym nie uklepywał. Ogólnie co do tego punktu to też chodzi mi o to, z ilu rzeczy wyklucza mnie obecny styl życia w temacie - już ze względu na
@BillyTheSurfer: no cóż, ja mam kompletnie inne doświadczenia, ale ja się golę mach3, na żyletki i wbrew pozorom jest to łatwiejsze niż te wszystkie strzyżarki/golarki etc. A zacinam
Tyle jeszcze dodam,