Aktywne Wpisy

wykop +26
🔄 Zmiany na Wykopie – co się zmienia i dlaczego?
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
źródło: Wykop - lewy panel
Pobierz
dexterpol +407

#nieruchomosci Byłem oglądać w wojewódzkim mieszkanie. Chłop ubrany jak oski kurtka i dresy north face czy coś takiego. Nowe najeczki. I jestem w szoku jak to wygląda w Polsce chłop miał totalnie w-----e. Otworzył nawet nie wiedział dokładnie gdzie jest to mieszkanie dzwonił do koleżanki gdzie są klucze (były schowane jak są liczniki na korytarzu kluczem podważał żeby otworzyć zaślepkę XD) I ogólnie to wyglądało tak: No tak wygląda można porobić sobie zdjęcia jak pan chce i tyle XD zero info o budynku w sumie to o niczym. Gdzie jak szukałem na zachodzie kiedyś mieszkania na zakup to facet miał garnitur mówił mi w jakiej technologii był budowany blok jakie są plany np. co będzie w okolicy i pokazywał na to papiery ogólnie dużo przydatnych informacji. A chłop do mnie na starcie na ty ''poczekaj tu sobie idę po klucz do klatki'' XD Ja do niego na pan ciągle. Jak powiedziałem że w planach ma być tutaj obok blok więc zaraz widoku nie będę miał to on mi na to ''co ty gadasz nie wiem kto ci coś takiego nagadał już ktoś mi o tym mówił ale tu ma być teren zielony bo miasto mówi że ciasno się tu robi przez deweloperów itp.) I chłop z takim przekonaniem gadał że on ma racje sprawdziłem ponownie i w odległości 5m ma być kolejny blok XD także iksde. Zero dyskusji z schodzeniem z ceny brak garażu brak piwnicy bo sprzedali innym po kilka i teraz karteczki są wynajmę miejsce itp. a na osiedlu nie ma gdzie parkować pod blokiem XD. Sam mówi że ludzie rezerwacje biorą ale nie dostają kredytu że ostatnie 2 mieszkania są a na olx i otodom są wystawione 4 w tym bloku na sprzedaż po cenie jak od dewelopera xD. Mówię mu o tym aa to proszę nie patrzeć na agencje my sprzedajemy (wiadomo żeby prowizji nie stracił)
Sorry za taki chaos pisanie mógłbym jeszcze sporo napisać. Zwyczajnie jestem w szoku jak wywalone na klienta mają ciągle kłamią itp. itd. Np. zapominałem sprawdzić czy są przyłącza pod tv internet i antena zbiorcza mówię jak wychodziłem czy jest bo zapominałem zerknąć TAK TAK JEST! sprawdzam po zdjęciach olx NIE MA XD. No i pogadaliśmy itp. mija 2 dzień zero odzewu czy pan chce czy jakieś negocjacje nic XD. Panie kupuj pan bo blok obok będzie sprzedawany za 13.5k metr a to mieszkanie jest za 9100zl metr. Miejscowość 100k ludzi XD. Ja to chyba p------e i się wyprowadzam z tego kraju albo kupie od osoby prywatnej wielka płyta do remontu za 7k metr. #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero