Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#chlamydia #zdrowie #badania
cześć, miałem luźny kontakt ostatnio. Okazało się, że mam chlamydie. Zrobiłem testy na wszystkie weneryki z krwi - wyszło, że złapałem chlamydie, lekarz zrobił mi wymaz z cewki - wyszedł pozytywny. Brałem 10 dni antybiotyk, po prawie dwóch miesiącach zrobiłem testy w alabie pakiet urogenitalny, wyniki wyszły negatywne. Natomiast objaw - lekkie pieczenie po oddaniu moczu dalej występuje - czyli ten sam objaw od początku. Wykluczyłem grzyby, bakterię. Zastanawiam się czy może Alab coś źle przebadał - robiłem posiew moczu PCR na 7 patogenów. Albo ja źle oddałem próbkę. Czy mamy na pokładzie ekspertów? dzięki za pomoc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: utnij, zanim będzie za późno. A poważniej, pytasz portal że śmiesznymi papieżami o medyczną opinię bez twardych danych z testów i bez wizyty połączonej z badaniem? Na co liczysz, na poklepanie po ramieniu i odpowiedź, że jest ok? No nie jest ok, co sam zauważasz. Marsz do lekarza.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): byłem u lekarza, wybieram się w tym tygodniu. Pytam tylko czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie. Bo objawy zostały, laboratorium twierdzi, że wszystko jest ok. Zastawiam się nad wiarygodnością badań z pcr z moczu.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz