Aktywne Wpisy
ATAT-2 +156
Nic lepszego juz dzisiaj nie zobaczycie. Okazja dla fanow ogrodnictwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
źródło: 1000015728
Pobierz
MonazoPL +56
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz

Millenium czy PKO bank Polski? Który z tych banków jest stabilniejszy finansowo w razie niestabilności gospodarczej w kraju?
#pytanie #bank #banki #finanse
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Millenium to w ponad 50% portugalski kapitał, w a w PKO 64% udziału ma skarb państwa polskiego, wiec dalszą analizę pozostawiam Tobie.
@mirko_anonim: nie ma czegoś takiego. Jak bank upadnie to i tak masz gwarancję BFG.
Ja mam millenium od ponad 10 lat i nie mogę na niego narzekać, bo wszystko działa bez probelmu. Obecnie zacząłem korzystać z pko bp i coraz bardziej mi się podoba, fajne są niektóre rozwiązania, jak np. rotacyjny kod cvv do karty. Poza tym mając np. obligacje skarbowe czy PPK masz
Millennium musiał niedawno wdrożyć plan naprawczy przez ilość kredytów frankowych.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord