Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ile czasu potrzebujecie na otrząśnięcie się po związku? Na początku lutego moja dziewczyna zakończyła 4 letni związek i do tej pory nie mogę przestać o niej myśleć i chciałbym wrócić. Dzisiaj rano nie wytrzymałem i wszedłem na jej instagram bo chciałem zobaczyć co dodała na stories. Na pierwszym kafelku siedziała w jakimś samochodzie w spódniczce, na drugim dodala filmik przedniej szyby auta w trasie, a na kolejnych zdjęcia pokoju hotelowego. Dobiło mnie to, ale coś skusiło mnie i zobaczyłem ostatnio dodane zdjęcia a tam karuzela z walentynek z kwiatami, misiem i czekoladkami w jakiejś restauracji (mi mówiła, że nie chce czekoladek bo nie lubi). Czuję się z tym okropnie bo ja nie mogę się pozbierać a ona bawi się w najlepsze z jakimś gachem i obawiam się że poznała go wcześniej dlatego zakończyła związek. Jakie macie sposoby na pustke po rozstaniu? #rozowepaski #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@mirko_anonim primo daj jej odejść, nie katuj się tym co robi, z kim jest i jak wygląda jej życie. Tylko sobie dołek będziesz tak kopał i po co?
A po drugie, u kobiet często najpierw dochodzi do zerwania emocjonalnego - czego możesz nawet nie być świadom jeśli się nie komunikujecie i nie mówicie o tym że coś jest nie tak. Więc możliwe że ona zerwała z Tobą dużo wcześniej niż Ty
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zwinny-czempion-27: @Rayslo zawsze dużo rozmawialiśmy i komunikacja nie była problemem. Do samego dnia zerwania było wszystko tak jak zawsze. Miłe słowa, rozmowa o planach i tym co działo się w ciągu dnia, aż nagle wyciągnęła jedną rzecz i zaczęliśmy się sprzeczać nakręcając te spirale. Zdarzały nam się większe kłótnie, a raczej wymiany zdań, bo zawsze się szanowaliśmy i nigdy nie było mowy o wyzwiskach czy podnoszeniu głosu.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
  • Odpowiedz
i obawiam się że poznała go wcześniej dlatego zakończyła związek

@mirko_anonim: Sam sobie odpowiedziałeś xD Już wcześniej się z fagasem spotykała a że chciała mieć fancy walentynki (może fagas jej zaproponował wyjazd) to kopła cię w dupę by móc legalnie już ujeżdzać lepszą opcję xD
  • Odpowiedz
Tylko czas, pół roku - rok, różnie, każdy ma inaczej.
Padają takie rady jak, zajmij się sobą, idź pobiegać, idź na siłownię i tak dalej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dziwię się, ze faceci w dzisiejszych czasach jeszcze tak długo opłakują związek, wiedząc, ze laska na drugi dzień skacze na innym bolcu. Sama ta myśl od razu mnie by wybudziła ze smutku.

Najlepiej dać sobie konkretny czas na żałobę - ustalić nawet datę i godzinę, ale pod warunkiem, że już więcej się do tego nie wróci. No i też nie dłużej niż miesiąc. Teraz laska mimo, że skacze na
  • Odpowiedz
Miłe słowa, rozmowa o planach i tym co działo się w ciągu dnia, aż nagle wyciągnęła jedną rzecz i zaczęliśmy się sprzeczać nakręcając te spirale.

@mirko_anonim: celowo sprowokowała kłótnię by samej sobie wytłumaczyć zerwanie. A najpewniej to już i tak od dłuższego czasu miała nagranego nowego gacha skoro tak od razu wleciał typowy walentynkowy szajs
  • Odpowiedz
@Puuch12: ZAWSZE kręci się jakiś orbiter, zawsze. Te które usilnie powtarzają, że takich osób nie ma, kłamią lub są nieświadome. Najczęściej kłamią. Chyba nikt nie chce wchodzić w związek z kłamcą, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
niezawodny-eksperymentator-54: @smallboobslover bo faceci sa bardziej emocjonalni, gdyby tak nie było to by nie brali na barki odpowiedzialności za rodzinę i się dla niej poświęcali. Większość facetów nie ma jak żeby okazywać uczucia i skrywają je przed innymi. Baby to narcystyczne psychopatki nakręcane social mediami i głupotami pokroju go girl!

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz