Aktywne Wpisy

DwieLinieBOTv3 +440
Lekarz przeciwny zwiększeniu liczby lekarzy: dobry czas na zakup nieruchomości
Bot losowo łączy 2 tytuły z popularnych znalezisk w jedno "zdanie".
#dwielinie ☕ postaw kawę
Bot losowo łączy 2 tytuły z popularnych znalezisk w jedno "zdanie".
#dwielinie ☕ postaw kawę
future_ +15
Chirurg opowiadał, że pacjenci często byli niezaopiekowani i dochodziło do sytuacji, kiedy byli odnajdywani po kilku godzinach martwi np. w toalecie i wykonywano im tomografię. - Żeby coś markować, robić dokumentację. O tym wie cały szpital, ale nikt nic nie robi - mówił.
#lekarz #lekarz100k #warszawa #ursynow
#lekarz #lekarz100k #warszawa #ursynow

Mam 3 lata doswiadczenia jako admin, glownie sieci, porobione certyfikaty. Chcialem zmienic prace bo sie zasiedzialem, wysylam CV od 2 miesiecy i odzew jest doslownie zerowy. Serio az taki kryzys jest? Myslalem ze majac te pare lat doswiadczenia to raczej nie bedzie problemu ze zmiana pracy, a doslownie nikt sie nie odzywa.
#pracait #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Jak masz robotę to nie obniżaj standardów, tylko szukaj w Twojej działce i z Twoimi wymaganiami co do formy zatrudnienia i kasy, i miej trochę cierpliwości :) a w końcu będzie
@bylem_simpem: O, ja wiem co to dhcp. Ale dokładną zasadę działania (porty, nazwy requiestów) pewnie musiałbym googlać, bo ostatni raz problem z nim miałem jakieś 5 lat temu i już nie pamiętam. Przyjmiecie mnie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ratty: Akurat właśnie miałem pisać, że OP być może na inne pozycje aplikuje, jak np. DevOps. Przykro mi, ale właśnie rekrutuję DevOpsów i jak widzę sysadminów, sysopsów i innych takich, to właśnie nawet nie ma odpowiedzi na CV. To są zupełnie inne pozycje.