Aktywne Wpisy

weezyxboss +2
Jak tam u was w #pracbaza ile stopni w kolchozie?

fsfdjf +17
włosy mi już d--y sięgają więc trzeba iść do fryzjera ale boje się że mi u-------i za dużo i będę wyglądała jak debil
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#psychologia #rodzina #pytanie
Matka 3 dni w szpitalu z powodu usunięcia kamieni żółciowych, 35 min od mojego zamieszkania. Czy jechalibyście odwiedzić, czy nie ma sensu? To duże utrudnienie, bo praca itd. Czy pojechalibyście do niej do domu jak już wyjdzie? U nas w rodzinie nigdy nie było emocji ani mówienia o nich i nie mam pojęcia, jak się zachować i co jest oczekiwane. Osobiście na jej miejscu miałbym to gdzieś i w sumie wolałbym sam tam pobyć te 3 dni
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Pies ma więcej uczuc od ciebie. Są ludzie którzy by z końca świata przylecieli samolotem żeby 5 min się zobaczyć
Starych drzew się nie przesadza, ale choroba powinna skłaniać do jakiejś refleksji i może takie kilka dni samotności przełączy jakiś trybik w mózgu. Chociaż wątpię.
Może zadzwoń i chwilę pogadaj? Zapytaj czy czegoś jej nie potrzeba? W ten sposób nawet jeśli nie umiecie rozmawiać o emocjach ona ci powie czy chce żebyś przyjechał czy woli być sama