Aktywne Wpisy
komciopomcio +427
żegnaj biedo, piękna kusicielko... I dziękuję @mBank za tę wspaniałą ofertę oszczędnościową
#oszczedzanie
#oszczedzanie
źródło: mbank
Pobierz
wujek_zla_rada +471
Jak cwaniak i oszust używa portalu wykop.pl do niszczenia konkurencji a pelikany łykają.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.

#pracbaza #pegasus #januszex
Co byście zrobili gdyby wasz szef korzystał z aplikacji szpiegowskiej zainstalowanej na waszym prywatnym telefonie? Część współpracowników również ma dostęp do aplikacji, a reszta doskonale wie o procederze. Szef ma dostęp do prywatnych wiadomości, połączeń głosowych, haseł i może nawet podsłuchiwać rozmowy.
Fakt zainstalowania aplikacji potwierdzony przez biegłego policjanta, który w raporcie napisał: "Trojan (...) Działaniem zbliżony jest do izraelskiego trojana Pegasus grupy NSO". Prawnik i byli policjanci, z którymi omawiałem sprawę, twierdzą, że zgłoszenie na policję zostanie niemal z miejsca umorzone, bo nie ma wyraźnej szkody, a samo śledzenie wirusów jest niemożliwe.
Jest tu kupa ludzi znacznie mądrzejszych ode mnie, może ktoś z was będzie w stanie mi coś doradzić.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero