Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wesele koleżanki w tym roku wypada w czasie gdy jest Opener Festival. Z koleżanką kiedyś, jakieś 10 lat temu utrzymywałem duży kontakt, była wręcz moją przyjaciółką. Od czasu pandemii kontakt przycichł, zobaczymy się może raz na rok (żeby tylko). Nie mniej jednak nasze relacje pozostają "ciepłe" i od czasu do czasu popiszemy o pierdołach czy memiki sobie powysyłamy, nawet pogramy online (nie tylko ze sobą 1 na 1, ale no sam fakt). Dodatkowo pamiętam, że no jednak kiedyś była dla mnie wsparciem, gdy byłem dość samotny w życiu. To było dawno, ale wciąż jestem jej wdzięczny. Natomiast no po tym weselu to szczerze nie wiem kiedy my się następny raz zobaczymy i nie zależy jakoś mi na tym jednak, no tym bardziej że ona będzie już mężatką więc wiadomo. Z drugiej strony na Openerze będzie Linkin Park i mega chciałbym pójść na ich koncert.
I pytanie iść na Opener gdy już mam bilet kupiony czy na wesele koleżanki?
#pytanie #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

Co poczonć?

• Koncert 62.2% (28)
  • Wesele 33.3% (15)
  • To zależy (kom) 4.4% (2)

Oddanych głosów: 45

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@mirko_anonim jeśli absolutnie nie dasz rady pogodzić jej ślubu z koncertem, a bilety masz już kupione to ja bym poszła na koncert. Ale za to złożyła jej życzenia i dała jakiś mały prezent (np. Wino + ewentualnie kasa) na nową drogę życia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wybrałabym koncert, ale żeby koleżanka się nie czuła olana, to umówiłabym spotkanie w innym terminie i dała jakiś prezent :) Win-win, bo ja jej coś dam, jak i ona na moje miejsce zaprosi innego gościa od którego coś dostanie. A na samym weselu bedzie tyle osob, że pewnie nie odczuje twojego braku
  • Odpowiedz