Aktywne Wpisy

Wrrronika +6
C-cześć czy mogę z Wami pójść na chińczyka czy trzeba Was najpierw poznac?

daeun +55
Uprzejmie informuje że nicki wszystkich osób shitpostujacych w godzinach strajku zostaną zarchiwizowane i dopisane do listy wstydu, jako zdrajcy spolecznosci sympatyzujacy z reżimem Michaiła Białka. #wykopgate20

Niech ktoś mi wytłumaczy.
Dlaczego w USA nie ma systemu pracy jak w Europie? Dlaczego ten kraj dalej jest tak zacofany że pracownik nie ma sensownych praw ani świadczeń? Ten system chyba nie ma żadnej wyróżniającej się zalety do tego co my mamy dla zwykłego pracownika.
Jak kiedyś może to miało sens to dziś wydaje się to śmieszne i tylko przybywa ludzi których nie stać nawet na miejsce do mieszkania. Wiem że u nas też nie jest tanio ale nie słyszałem o ludziach którzy robią po 12h i śpią w aucie
Czemu partie nie walczą o takie udogodnienia? Przecież to miliony głosów by przyciągnęło
Czemu sami obywatele o to nie walczą? Na necie widze pełno flmó krytykujących ich system, nabijających się że pracownik ue przychodzi do takiej roboty i śmieje z umowy czy zdziwienie ludzi co mamy.
#usa #pracbaza #praca #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Tam liczy sie tylko Dolar, cała reszta jest nieważna
Plus mediami i polityką rządzą ci, którym system się opłaca.
@Milo900: Nie mzoesz pracowac dla firmy w usa siedząc w Polsce, chyba ze bez umowy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ja nie wiem. "Podróżując" street view serio większość tego kraju to piękne osiedla, niekoniecznie duży dom ale zwyczajnie na pierwszy rzut oka wszystko jest zadbane, dobrze utrzymane, duże działki, zadbany trawnik, podjazd. Nie chce mi się wierzyć, że tak żyją najbogatsi bo oni żyją w bogatych dzielnicach w największych domach. Mimo wszystko w US wystarczy pracować, trzymać się z daleka od używek, bilansować wydatki i chyba można jakoś tam