Aktywne Wpisy

krolowa_lodu +28
Nie chcesz dzieci nie ma problemu- nie wyciągaj łapę po emeryturę. Twoje składki które obecnie płacisz pójdą na pokrycie długu państwa, który wziął się stąd że emerytury dostali ci co nic nie wpłacili do systemu. Kto jest na to gotowy? Bo to jest prawdziwy warunek KONIECZNY bezdzietności. Jeśli tak to szacun i szerokiej drogi.
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm
nowszyja +342
Za zabicie dwóch kobiet 1,5 roku (będzie przez to mógł zamienić to na dozór elektroniczny), za zabicie strusia 4 lata xD I żeby nie było, nie bronie tego zwyrola od strusia, ale kara dla adwokata od "trumny na kółkach", to naplucie na twarz rodzinom ofiar. A poniżej jak sędzią bronił (!!!) oskarżonego:
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
źródło: HCqBR27XMAAeG3o
Pobierz

![Wielki upadek SCT. Czy STREFY CZYSTEGO TRANSPORTU znikną? [RAPORT 2026]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f8d1181eea3b48e30418ff6f39c0d8607f2989690ec87358cd6550b3e61829fa,q80.jpg)

Właśnie wróciłem z Żabki i pomyślałem, że chyba coś za dużo zapłaciłem. Za chipsy Lay's strong oraz małą czekoladę Milkę karmelową 100g wyszło 16,98zł.
Mój błąd, że nie wziąłem paragonu. Czy tam serio jest tak drogo czy #oszukujo ? Użyłem też aplikacji, myślałem, że to daje jakieś rabaty.
#pytanie #zabka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
a strongi są po 9zł chyba
rabaty to są na wybrane produkty, często jeszcze z aktywacją kuponu
a co do milki to trzeba było czytać bo za 2szt było taniej, strongi w sumie też, bo za 2 paki jest 11zł, z kuponem
1) idz do najdozszego sklepu a potem marudz na ceny, brawo
2) Jesli placiles karta, to panie w sklepie moga latwo wysledzic Twoj paragon.
Szybko szukając wyskoczyły trochę starsze, więc skoro rok temu było 14 zł, to obecne 17 zł wygląda ok, bo milki ostatnio są drogie.
Lay's 130g / 9zł