Aktywne Wpisy

Jestem mamą dwójki dzieci: syn 8 lvl i córka 2 lvl. Z mężem jesteśmy razem od 15 lat, w tym 10 po ślubie. Miesięcznie za dzieci płacimy następujące kwoty:
- szkoła prywatna syna (2k)
- zajęcia pozalekcyjne syna (750 zł)
- córka pójdzie dopiero do przedszkola (prywatne, koszt 1500 zł)
- basen córki (250 zł)
4500 zł samych opłat stałych, do tego ubrania, książki, jedzenie itp.
- szkoła prywatna syna (2k)
- zajęcia pozalekcyjne syna (750 zł)
- córka pójdzie dopiero do przedszkola (prywatne, koszt 1500 zł)
- basen córki (250 zł)
4500 zł samych opłat stałych, do tego ubrania, książki, jedzenie itp.

Afrobiker +120
źródło: 1000004131
Pobierz

Witam wszystkich,
Ostatnio zmieniłem robotę, na taką, w której zarabiam trochę mniej, ale praca jest x razy lepsza i z lepszymi perspektywami. Na rozmowie były szczegółowo omawiane warunki zatrudnienia. Ostatnio miałem przedłużoną umowę i dostałem mniej niż połowę podwyżki, która była przedstawiona na rozmowie. Oczywiście przed umową miałem rozmowę, że wszystko super. Po fakcie dostałem odpowiedź, że jeżeli były takie ustalenia to były raczej orientacyjne i powinienem się cieszyć, że wgl dostałem.
I pytanie co robić. Nie chciałbym odchodzić, bo praca i miejsce mi się podoba, kasa jest still całkiem spoko, a też nie wiem czy od razu znajdę lepszą/porównywalną.
#pracbaza #januszex
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
no bo pytanie teraz czy cokolwiek co było omawiane na umowie jest jakkolwiek wiążące, czy skończę jako junior przez kilka lat
@
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: w takim razie jedyne co możesz zrobić, to pogdzić się z zaistniałą sytuacją