Aktywne Wpisy

Hugo216 +19
#epstein Świat to zgnilizna, im więcej wiemy tym trudniej zasnąć, film Oczy Szeroko Zamknięte pokazuje część tych elit, teorie dawno stają się faktem, tylko foliarze który dyskutowali od lat o takich tematach dziś już mniej się dziwią bo już to starali się przetrawić przez umysł. Dziwny ten świat, ale no jak to mówią jesteśmy blisko resetu bo to gdzie to zmierza jest porąbane. Dawniej nie było internetu człowiek nie wiedział

Mam bardzo dobrego kolegę, z którym nam się 20 lat. Mamy kontakt telefonicznie czesty, widujemy się w miarę możliwości co trzy cztery tygodnie - obaj mamy sporo na głowie.
Ostatnio w rozmowie powiedziałem mu że będę chciał go prosić żeby był świadkiem na moim ślubie. Na razie nic wiążącego i raczej wyraziłem tylko zamiar.
Teraz mam przeczucie, że będzie chciał odmówić, bo jego zachowanie na to wskazuje.
Wg. Niego przyczyną będzie to że będzie sam, bez partnerki której nie ma.
Nie wiem za bardzo jak zareagować, niby mógłbym być zły, bo nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej funkcji + ja nigdy mu nie odmówiłem przysługi, ale z drugiej strony nie chce wyjść na jakiegoś frustrata jak zareaguje z nerwami
#slub #wesele #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@Aurielle: czemu?