Wpis z mikrobloga

36 079 + 143 + 136 + 64 = 36 422

Pierwsze dwa miesiące w tym roku trochę przegapiłem z wrzucaniem wycieczek na wykop, no ale przez tyle lat dodawałem tu swoje wpisy, więc chyba wypadałoby kontynuować tradycję ¯(ツ)

-64km to zabawa w zapełnianie gminy Jadów, wynik 94.69%.
-136km pociąg do Szepietowa i kierunek na Wysokie Mazowieckie, którego szczegółowe zwiedzanie było głównym celem na tej trasie. Wracając zajechałem choćby na grodzisko w Święcku z głównej fotki
-143km zadupia na pograniczu podlaskiego z mazowieckim

#kwadraty
Max square: 67x67
Max cluster: 5945
Total tiles: 14484 (+0, +13, +16)

#rowerowyrownik #gravel #100km

Skrypt | Statystyki
SnikerS89 - 36 079 + 143 + 136 + 64 = 36 422

Pierwsze dwa miesiące w tym roku trochę...

źródło: Rewizyta Wysokomazowiecka95

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 12
4km to zabawa w zapełnianie gminy Jadów

Góra Liwiec w Urlach, a dół to wracając z trasy znalazłem w Puszczy Kamienieckiej grosika z 1949 roku ()
SnikerS89 - >4km to zabawa w zapełnianie gminy Jadów

Góra Liwiec w Urlach, a dół to ...

źródło: z1

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 8
Wysokie Mazowieckie

Dół to ogromna fabryka Mlekovity, oczywiście jednym z głównych celów zwiedzania miasta było zajechanie i zakupy w sklepiku firmowych przy zakładzie ;)
SnikerS89 - >Wysokie Mazowieckie

Dół to ogromna fabryka Mlekovity, oczywiście jednym...

źródło: z2

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 4
Losowe inne fotki z trasy, góra to ogromne żwirownie w Szumowie, środek to urbex w danym gospodarstwie nasiennym gdzieś na tych zadupiach podlaskiego i mazowieckiego, dół to mostki na rzecze Brok, którą często przecinałem na obu tych dłuższych trasach.
SnikerS89 - Losowe inne fotki z trasy, góra to ogromne żwirownie w Szumowie, środek t...

źródło: z4

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
@Farmer_Joe: Witam w nowym sezonie! Czasu może i coraz mniej, rower coś piszczy i ciężko znaleźć przyczynę, ale nie ma wymówek, nie zwalniamy tempa i jakąś wycieczkę zawsze trzeba wcisnąć w kalendarz :]
  • Odpowiedz