Aktywne Wpisy

vieniasn +110
to jest wręcz niesamowite jak część normictwa podąża za trendami wszelakimi jeszcze niedawno każdy nosił north face teraz doszły do tego czapki arcteryx no jakby od jednego szablonu ich klepalii

jmuhha +32
Wytłumaczy mi ktoś jak kiedyś na wsiach z jednej pensji budowali takie chaty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000019752
Pobierz

Czuje sie paskudnie, ale zakochalem sie w kilka lat starszej kolezance z pracy xD Najgorzej ze oboje mamy partnerow, ona nawet juz meza, jedyne co nas laczy to to, ze duzo rozmawiamy w pracy i dobrze sie dogadujemy. Takze szansa na cokolwiek sa zerowe. Co ja mam w takiej sytuacji zrobic? Sam nie wiem czemu cos do niej czuje.
#kiciochpyta #pracbaza #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: przestań zadawać durne pytania na wykopie.
-swedzi cię uj
-przechodzisz kryzys w obecnym związku
-stara raszpla jest pod ręką więc padla ofiarą zainteresowania
Skup się raczej czego zaczyna brakować twojemu związkowi
Chociaż pewnie ulegniesz bo w tych czasach faceci mają miękkie jaja jak wydmuszki i żadnych zasad , facwt który ulega byle komu jest słaby i nie ma w sobie męskości
To że nie możesz się oprzeć niemoralnym pokusom świadczy jedynie
Moim zdaniem smoeciowi ludzie bez zasad powinni się łączyć w pary żeby zostawiać więcej dobrych opcji fajnym ludziom
@Linnior88: prychłem, ale to prawda xD
Jakby jesteśmy ludźmi. Może się zdarzyć, że mimo że jesteśmy w związku, to
Dla mnie umiejętność mówienia sobie : nie , to oznaka dojrzałości i tego że ktoś dorósł
@Linnior88: no tak. Miłość to przede wszystkim wybór. Mało ludzi ma silny charakter, ale warto właśnie takich szukać.
@Linnior88: no już ty dobrze znasz tę koleżankę opa, żeby z taką pewnością siebie pisać o niej "byle kto". xDDD
Ktoś kto się interesuje zajętymi facetami to jest byle kto bo ma mentalność urwy, szczególnie że sama jest w związku
Takie typiary były szmatławcami całe życie i nigdy się nie zmienia, będą zdradzać każdego kolejnego
To nie prawda że do zdrady trzeba mieć powód , zazwyczaj robią to osoby
@Kitku_Karola: Chodzi o to, że usprawiedliwiają zdradę powodem czy o coś innego?
@Linnior88: Czyli zdrada nie jest złem