Aktywne Wpisy

cheture +338
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

Frufruf +26
#perfumy
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?

Poza tym +1 do Was.
@mirko_anonim: to nie tylko miłość, ludzie którzy sprowadzają to tylko do tego, kłamią. Większość ma jakieś deficyty, zwłaszcza w krajach jak Polska, które zostały dotknięte przez różne czynniki (bieda, komunizm etc.), które są wypełniane przez nie-idealnych partnerów i nie-idealne partnerki. Ogarnięci ludzie polecający PickUp Artist (nauka podrywu) mówią też tym bardziej
jeśli chodzi o takie typowe zapuszczenie się, to nie oceniaj stanu tych związków po kilku sztucznych fotach w necie.
to samo co ty,
To są elementy spajające związek na dużo dłużej niż wygląd, który przemija... choć z drugiej strony,
@mirko_anonim: To zależy czy chodzi o cechy, na które dana osoba ma duży wpływ czy nie. Czym innym naturalne starzenie, skutki chorób, a czym innym jak osoba w związku się po prostu zapuszcza i dotyczy to obojga płci. Wymiana na nowszy model to jest klasyk w parach, w których jedna osoba ma możliwości, a druga ją
@YetiKotleti: A jak typ przestanie myć włosy, to ważniejsze dla Ciebie będzie co ma w głowie na której rosną, czy go zostawisz, bo jesteś niedojrzała?
@mirko_anonim: Trochę tak trochę nie. Wygląd nigdy nie powinien pełnić w związku głównej roli. Jeśli o wygląd chodzi to ważne żeby o siebie dbać i to wystarczy w długoletnim związku wg mnie.
@YetiKotleti: OP pisze o laskach które się zapuszczają przed 30, bo są w związku i nic nie muszą. No ale wiadomo, jak typowi przeszkadza, że jego dziewczyna w młodym wieku jest zaniedbana, to jest niedojrzały, bo ciała się zmieniają. W wieku 24-27, bo taki wiek podał op, to głównie