Aktywne Wpisy

Krupier +164
Sprzątam narzędziownię po dziadku, któremu się zmarło, a żona sprzedała działkę. Facet widać, że był złota rączka, wszystko robił sam, każdy przedmiot szanował i chyba nic nie wyrzucał w myśl zasady "kiedyś się przyda".
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
źródło: 1000003433
Pobierz
Jak ktoś się zastanawia dlaczego nie ma par na tinderze albo czemu żadna nie odpisuje to tutaj macie odpowiedź. Oskarek Oskarka Oskarkiem pogania
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki

Mam robotę za 4k w urzędzie w dziedzinie elektryki - papiery, dokumentacja i pilotowanie tych tematów. Nudno trochę jest . Pojawiła się na elektryka utrzymania ruchu oferta i tak się zastanawiam czy nie złożyć, ale obawiam się trochę zmiany tym bardziej że w obecnym miejscu pracuje 11 mięsiec. Tam zakład niewielki pracuje godzinowo tak samo 7-15, w specyficznej branży. I tak se myślę, że więcej bym mógł wynieść takiego praktycznego doświadczenia. Inna sprawa że nie wiem czy by mnie rozpatrywali że względu na wyższe wykształcenie xD. Ogólnie to siedzę siedzenie na dupie przez większość dnia jest dla mnie męczące i mam wrażenie że stoję w miejscu. Opinie?
#praca #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt