Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: chlopie, serio? Jaki bezdomny? Wy sobie lubicie problemy tworzyc. Szukaj roboty WSZEDZIE. 100 km zasieg, 200 km. Nie ma? To aplikuj do kazdego wiekszego kolchozu. Nie ma mozliwosci, zeby NIGDZIE nikt nie potrzebowal pracownika fizycznego. Szkoda gadac. Zeby nie moc znalezc tyle czasu roboty jakiejkolwiek, gdziekolwiek, to trzeba nie chciec pracowac.
  • Odpowiedz
Nie ma mozliwosci, zeby NIGDZIE nikt nie potrzebowal pracownika fizycznego. Szkoda gadac. Zeby nie moc znalezc tyle czasu roboty jakiejkolwiek, gdziekolwiek, to trzeba nie chciec pracowac.

@RyanWolf: No właśnie jest taka możliwość. Też jestem bez pracy i jeździłem też 200km aby znaleźć pracę (najprostszą, fizyczną), ale słyszałem, że nie mam doświadczenia albo nie wyobrażają sobie abym się przeprowadził albo - i to najlepsza wymówka - słyszałem, że mi się nie
  • Odpowiedz
Wy sobie lubicie problemy tworzyc. Szukaj roboty WSZEDZIE

@RyanWolf: Problemy to już masz stworzone, gdy musisz szukać roboty, ale widać, że jesteś zbyt tępy, by to pojąć.

Nie ma mozliwosci, zeby NIGDZIE nikt nie potrzebowal pracownika fizycznego. Szkoda gadac. Zeby nie moc znalezc tyle czasu roboty jakiejkolwiek, gdziekolwiek, to trzeba nie chciec pracowac.

Wielkie zdziwienie, że nie wszyscy chcą się zaprzęgać do kieratu xD
  • Odpowiedz