Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W drugim tygodniu stycznia poznałem dziewczynę na discordzie. Rozmawiało nam się dobrze i przez dwa miesiące nie było dnia ciszy. Cały czas mieliśmy jakieś tematy do rozmów i gadka się kleiła mimo że jesteśmy z innych światów i mamy trochę inne zainteresowania. W marcu zaproponowałem jej spotkanie ale się nie zgodziła i po tygodniu wszystko ucichło. Po naszej rozmowie o spotkaniu ta znajomość wygasała. Mniej rozmawialiśmy, nie wysyłaliśmy sobie relacji z dnia i się skończyło. Wczoraj napisał do mnie jej przyjaciel co mnie zdziwiło. Napisał mi że ona bardzo chciała się spotkać i jej się spodobałem ale bała się że ona mi się nie spodoba bo kilka razy została już odrzucona albo wykorzystana i zostawiona po wszystkim bez słowa. Rozmawialiśmy kilka razy na ig z wideo i nie wyglądała źle i nie wiem co mam o tym myśleć. Ja nie zamierzam do niej pisać bo czuję się zraniony że mnie odrzuciła i zniknęła z dnia na dzień #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja nie zamierzam do niej pisać bo czuję się zraniony że mnie odrzuciła i zniknęła z dnia na dzień

@mirko_anonim: w takim razie nie ma problemu, nie ma sprawy i tylko niepotrzebnie popełniłeś ten wpis. należy się 300 zł.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
niezawodny-strażnik-89: na pewno rozmawiałeś z nią na kamerce? Bo cała historia brzmi jak typowy Catfish.
Jeśli rozmawiałeś na kamerce, codziennie gadaliście - to nie kumam, czego ona miałaby się obawiać? Widziałeś, słyszałeś etc, no chyba, że widziałeś tylko od szyi w górę, a po drugiej stronie kryje się Jabba.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Gdyby chciała, to by dała rady. W dzisiejszych czasach naprawdę nie ma sensu orbitować, prosić, łazić za babą, bo istnieje koleś, który wyrwał by ją ot tak albo sama by za nim latała.

Polecam prostą zasadę: albo propozycja spotkania w maks. tydzień, albo ciumcianie jako tampon (o ile tak lubisz), ale wtedy NIGDY nie proponuj pierwszy spotkania i ogólnie nie pisz do niej pierwszy za często.
  • Odpowiedz
@Przypadkowy No bycie tamponem emocjonalnym na każde zawołanie i udawanie przyjaciela, gdy prawdziwa dynamika jest taka, że laska cię trzyma w orbicie jako źródło atencji, przysług i może opcję na kiedyś, jak nie pyknie z lepszymi, a ty się łudzisz, że nabijasz jakieś punkty u niej.
  • Odpowiedz