✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jestem chamem ale jestem z siebie dumny ( ͡°͜ʖ͡°)
byłem rok w związku z ukrainką, na początku było fajnie ale z czasem zaczęła mnie wyzywać, przeklinać, wylewała na mnie swoje frustracje a ja byłem po śmierci ojca i nie mogłem skutecznie tego odpierać wiec tkwiłem w tym bagnie bo nie chciałem być sam. Rozstaliśmy się miesiąc temu, ja jej podziękowałem, ona wpadła w furie, przy wyprowadzce uszkodziła mi wyposażenie w domu, potem próbowała nieudolnie się kontaktować przez FB. Puściła jakieś niestworzone rzeczy o mnie w eter za co jest mi bardzo wstyd, przypomniałem sobie o tym że w listopadzie 2024 skończyła jej się karta pobytu, nie ma statusu UKR, w dodatku nie ma stałej pracy bo pracuje na czarno i nie umowy najmu więc doniosłem do Straży Granicznej że jest w PL nielegalnie ( ͡°͜ʖ͡°)
od jej koleżanki dowiedziałem się, że ją deportowali :)
@ONWRO95: ale to najwaniejsze: ". Jeżeli obywatel Ukrainy, o którym mowa w art. 1 ust. 1, przybył legalnie na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej w okresie od dnia 24 lutego 2022 r. do dnia określonego w przepisach wydanych na podstawie ust. 4 i deklaruje zamiar pozostania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, jego pobyt na tym terytorium uznaje się za legalny do dnia 30 września 2025 r. Za legalny uznaje się także pobyt dziecka
Jestem chamem ale jestem z siebie dumny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
byłem rok w związku z ukrainką, na początku było fajnie ale z czasem zaczęła mnie wyzywać, przeklinać, wylewała na mnie swoje frustracje a ja byłem po śmierci ojca i nie mogłem skutecznie tego odpierać wiec tkwiłem w tym bagnie bo nie chciałem być sam. Rozstaliśmy się miesiąc temu, ja jej podziękowałem, ona wpadła w furie, przy wyprowadzce uszkodziła mi wyposażenie w domu, potem próbowała nieudolnie się kontaktować przez FB. Puściła jakieś niestworzone rzeczy o mnie w eter za co jest mi bardzo wstyd, przypomniałem sobie o tym że w listopadzie 2024 skończyła jej się karta pobytu, nie ma statusu UKR, w dodatku nie ma stałej pracy bo pracuje na czarno i nie umowy najmu więc doniosłem do Straży Granicznej że jest w PL nielegalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
od jej koleżanki dowiedziałem się, że ją deportowali :)
#zwiazki #ukrainki #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Lokalizacja opa: Muchosrańsk.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
"Ustawa o pomocy obywatelom Ukrainy w związku z konfliktem zbrojnym na terytorium tego państwa"
nie będe jej przecież przepisywać, można się zapoznać
". Jeżeli obywatel Ukrainy, o którym mowa w art. 1 ust. 1, przybył legalnie na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej w okresie od dnia 24 lutego 2022 r. do dnia określonego w przepisach wydanych na podstawie ust. 4 i deklaruje zamiar pozostania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, jego pobyt na tym terytorium uznaje się za legalny do dnia 30 września 2025 r. Za legalny uznaje się także pobyt dziecka