✨ Obserwuj #mirkoanonim
Planujemy z narzeczoną ślub ale ciągle się kłócimy i to bardzo mocno, zazwyczaj o pierdoły, są wieczne łzy i wzajemne pretensje, ostatnio mają miejsce nawet reakcje fizyczne ze strony rozowej (lekkie uderzenie). Zarzucane jest mi milczenie i uciekanie w samotność, z kolei różowa nie daje mi kawałka prywatnej przestrzeni i chce rządzić i wydawać polecenia. Zawsze robię źle to i tamto. Nie chce się zgodzić na wzajemna terapię. Co robić? #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Małżeństwo do końca życia, mordo.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Planujemy z narzeczoną ślub ale ciągle się kłócimy i to bardzo mocno, zazwyczaj o pierdoły, są wieczne łzy i wzajemne pretensje, ostatnio mają miejsce nawet reakcje fizyczne ze strony rozowej (lekkie uderzenie). Zarzucane jest mi milczenie i uciekanie w samotność, z kolei różowa nie daje mi kawałka prywatnej przestrzeni i chce rządzić i wydawać polecenia. Zawsze robię źle to i tamto. Nie chce się zgodzić na wzajemna terapię. Co robić? #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Małżeństwo do końca życia, mordo.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

@mirko_anonim: ożeń się, na pewno będzie lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@Szczuroskoczek_: a jak nie będzie lepiej to zrobić sobie jeszcze dziecko XD
@mirko_anonim:
To się nie ma prawa udać.
Ale jak te same treści pojawiają się na wykopie, to już poważna dyskusja. XD
Czyli idealna sytuacja, żeby wziąć kredyt, kupić wspólne mieszkanie, zamieszkać tam, wziąć ślub i zrobić dziecko ( ͡° ͜ʖ ͡°)