mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Planujemy z narzeczoną ślub ale ciągle się kłócimy i to bardzo mocno, zazwyczaj o pierdoły, są wieczne łzy i wzajemne pretensje, ostatnio mają miejsce nawet reakcje fizyczne ze strony rozowej (lekkie uderzenie). Zarzucane jest mi milczenie i uciekanie w samotność, z kolei różowa nie daje mi kawałka prywatnej przestrzeni i chce rządzić i wydawać polecenia. Zawsze robię źle to i tamto. Nie chce się zgodzić na wzajemna terapię. Co robić? #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Małżeństwo do końca życia, mordo.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

11
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Szczuroskoczek_
Co robić?

@mirko_anonim: ożeń się, na pewno będzie lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
982
Emble
@mirko_anonim kopnąć w dupe tego dzieciaka i znaleźć sobie kobietę, ile ona ma lat, 15?
403
Spadaj_Pan
Spadaj_Pan
Co robić?

@mirko_anonim: ożeń się, na pewno będzie lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚

@Szczuroskoczek_: a jak nie będzie lepiej to zrobić sobie jeszcze dziecko XD
43
czescmampytanie
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
28
Kingside
@Szczuroskoczek_ i bąbelka trzeba zrobić
27
dawid-hopek
@mirko_anonim ewidentnie brakuje jej bąbelka. Wystarczy założyć rodzinę i będzie odrazu lepiej ( ͡º ͜ʖ͡º)
11
swinkapl
@mirko_anonim jak można planować ślub będąc w takiej relacji xD
10
P.....0
P.....0
@mirko_anonim zenic, obserwowac
9
J.....o
@mirko_anonim rozstać się, bo wyobraź sobie, że te kłótnie będą do końca życia, do końca twoich dni zaczepki, agresja, kłótnie. A nawet coraz częściej i coraz to gorsze sytuacje. Wyzwiska i uderzenia. Chcesz tak żyć przez najbliższe 30 lat?
6
Richtig_Piwosz
Planujemy z narzeczoną ślub

@mirko_anonim:
To się nie ma prawa udać.
6
mi96
@mirko_anonim: ostatnio byłem z przyjacielem i jego narzeczoną na degustacji przygotowanej przez salę, na której organizują wesele. Było tam około 40 osób, a 3/4 par darły do siebie mordy, wyzywały się i o wszystko kłóciły. Tak sobie wtedy pomyśleliśmy, po co ludzie w ogóle biorą ślub, skoro dyskusja o kolor serwetek przeradza się w wyzwiska i krzyk :D Więc tak jak wspomniał @Szczuroskoczek_ na pewno będzie lepiej ( ͡
5
tak-nie-wiem
@mirko_anonim: jak takie treści lądowały na kowbojkach, to wykopki : uuu, jakie baby głupie, łykają takie baity iks de.

Ale jak te same treści pojawiają się na wykopie, to już poważna dyskusja. XD
5
Szczuroskoczek_
@Kingside: @Spadaj_Pan no myślałem, że to logiczne. Oczywiście kredycik jakiś do tego
4
Spadaj_Pan
Spadaj_Pan
@Szczuroskoczek_: lub jak koleś odziedziczył jakiś dom / mieszkanie to koniecznie dopisać na współwłasność partnerkę
4
k.....y
@mirko_anonim różowa jak najbardziej w porządku. Daje Ci ostatnie ostrzeżenie.
4
vinku
@mirko_anonim: wjeb sie w hipoteke, zrób dwa bombelki, rozwiedź się, płać alimenty i miej ograniczone możliwości widywania dzieci przez madke p0lke.
4
Fanatyk_Wedkarstwa
@mirko_anonim: zróbcie sobie dziecko
2
Slavcel
@mirko_anonim

Czyli idealna sytuacja, żeby wziąć kredyt, kupić wspólne mieszkanie, zamieszkać tam, wziąć ślub i zrobić dziecko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2