Aktywne Wpisy

Nixa06 +5
Miałam okazję żyć jako ładna dziewczyna i jako brzydka dziewczyna.
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i

banzi +28

Matka mi ostatnio wypomniala ze nie mam znajomych. Szkoda tylko ze przez cala podstawowke i gimnazjum musialem siadac do lekcji o 14 bo jak nie to darla sie na mnie i robila taka mine jakby mnie chciala zabic i do dzisiaj tak pamietam. A ze wszyscy moi znajomi spotykali sie glownie po tej 14 to jak przychodzili po mnie zebym wyszedl to mowila mi ze powie im ze jestem chory albo ze mnie nie ma. Teraz 27 lat zero znajomych zero dziewczyny a nauka od 14 dzien w dzien nawet w niedziele nic nie dala bo skonczylem w kolchozie #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt