@mirko_anonim właściciel szkoły jazdy w mojej okolicy pracujący tam te jako instruktor rozszedł się z żoną, bo strzelił dzieciaka kursantce, więc twoja historia mnie nie dziwi
@mirko_anonim: wbrew temu co rozowe p------a, to dużo lasek leci na facetów starszych o 10 lat. Nie mam na myśli że to jest łatwe Czu coś, ale jeśli gustuejsz w takich to nie jest to coś nie do przeskoczenia.
@mirko_anonim: najlepiej wspominam goscia ktory mnie szkalowal i wyzywał jakim daunem jestem, bo przynajmniej nie musiał powtarzać zanim się nauczyłem xD jezdzilem tez z babką to ja tylko wozilem po mcdolandach i urzędach, w dupie miala mnie i nauke xD
@Rudz1elec: statystyka. Po prostu taki statystyczny Kowalski lat 30 nie ma na co dzień styczności z nastolatkami to i nie ma szans na romans z taką. U instruktora przewija się pewnie z 20 młodych dup miesięcznie to siłą rzeczy którejś wpadnie w oko. Podobnie jak i podstarzałemu wykładowcy.
Nie no k---a to jebnie To musi jebnac Nic nie robi k---a 7% 45 minut po północy bez powodu Ja p------e Ja obstawiałem 6k może do końca marca, a zaraz to my do końca stycznia to zrobimy #gielda #zloto
Nie powiem skąd wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)