Aktywne Wpisy

moll +16
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

mleko3-2procent +455
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz

Witam, chciałbym się wypowiedzieć co do związków.
Mianowicie chodzi o to, że mam 35 lat i jestem sam. Oczywiście nie martwię się tym zanadto, bo już w tym wieku nie mam żadnej presji do związku jaką miałem jeszcze 10-15 lat temu. Dlaczego tak jest?
Dziewczyny młodsze (5 lat różnicy wzwyż) uważam, że są za młode dla mnie. Z kolei dziewczyny w moim wieku lub do 5 lat są dla mnie... za stare! I tak jest z każdą dziewczyną! Starsze to już całkiem odpadają.
Chciałbym się zapytać z czystej ciekawości czy ma ktoś może tak samo jak ja? Czy jakoś udało się wyjść komuś z tego schematu? Z czystej ciekawości pytam, bo inni znajomi mi mówią jakimi dziewczynami są zainteresowani i jak im o tym opowiadam to... są zaskoczeni, że moje filtry gryzą się do życia w powołaniu w małżeństwie.
#zwiazki #slub
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@Pasterz30: zwłaszcza ten po 50-tce.
@mirko_anonim: Takie sztywne trzymanie się wieku jest naiwne.
Znam 20 letnie kobiety, bardziej ogarnięte niż 40 latki, które śpią z misiami.
Oczywiście nie jest to standard, niemniej jednak szufladkować można skarpety, a nie ludzi ze względu