Aktywne Wpisy

cheture +190
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

Frufruf +22
#perfumy
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?

Co sądzicie o uroczystości absolutorium na sam koniec studiów? Byliście na czymś takim czy nie? Jakie macie z tym wspomnienia? Bo kilka stów za to żeby zrobić sobie zdjęcie w todze to wydaje mi się trochę przerost formy nad treścią xD
#studia #studbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Fajne dla wspomnień, taki finał i kropka nad i. A potem dla gratulacje od rodzinki. Ogólnie raczej na plus
Ja osobiście nie byłem i szczerze mówiąc nie pamiętałem o istnieniu takiego czegoś dopóki nie przeczytałem tego posta w ogóle xD Nie żałuję, nawet jakby za darmo było to bym nie szedł
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero