Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

#kanalzero
Ej. Wy nieironicznie uważacie, że Stanowski źle zrobił? ;/ Przecież odebranie przestrzeni dla ruskiego parobka to doskonałe zagranie. Maciak bardziej się spuszcza nad Putinem niż się przejmuje zabitymi dziećmi. Hejt i presja na Putina trafia do niego bardziej niż cierpienie płonących, połamanych ludzi. Tu siedzą ruskie onuce czy coo? Dzizas.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
źródło: IMG_2570
PobierzPo 1 jest niekonsekwentny po 2 jest obłudny po 3 stracił szansę na dociśnięcie Maciaka w celu ukazania czy Maciaka to wariat, debil, agent z idei czy wyrachowany beneficjent rubelków. Maciaka nadal jest zagadką
@mirko_anonim:
Zrobiłby dobrze gdyby był konsekwentny, a tak to krzysiu robi teraz fikołki olimpijskie, bo jakoś trzeba usprawiedliwić dawanie 4h platformy braunowi albo walusiowi.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ofc niekonsekwencja i obłuda jest oczywista, ale imo tacy Maciakowie to inny wymiar spierdoxu i warto pokazać podwójne standardy, by upokorzyć kogoś takiego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero