Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Powiem ci tak. Nie wiem czy to bait czy nie i czy nie odpisuje na jakiegoś trolla, ale z laską na spotkaniu trzeba trochę świrować, żartować, szturchnąć ją, złapać żartobliwie za ręke, podkręcać od czasu do czasu atmosfere dwuznacznymi tekstami. Jak gadałeś z nią o życiu codziennym jak z kolegą z pracy albo z sąsiadem zza płotu to tak cię odebrała - jako kolege.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: na przyszłość, nie możesz zachowywać się jak kolega, jeśli coś więcej ma z tego być. Skoro nie dawałeś jej sygnałów takiego zainteresowania to nie miała innej możliwości, niż potraktowanie cię jak kolegę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Analizujesz każdy szczegół i detal jakby to była jakaś wyprawa na inną planetę, a ty po prostu dostałeś kosza od baby. Każdy dostał kiedyś takiego kosza, mniej lub więcej razy w życiu. Jesteś miękkim, niestabilnym emocjonalnie, zakompleksionym mężczyzną, a kobiety odrzuca takie coś. Miej jakąś godność i gdy baba urywa znajomość to ją po prostu olej, cześć i nara, na zasadzie było minęło, bo ona już podjęła decyzję, że
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zrównoważony-czempion-73:

aktualna sytuacja mocno mi to utrudniała i zacząłem poważnie myśleć o podjęciu studiów w celu zmienienia branży.

@mirko_anonim: i studia zrobia z Ciebie
  • Odpowiedz