Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem na dziś umówiony na kawę z dziewczyną poznaną na apce randkowej, wchodzę tam dzisiaj, a jej już nawet w parach nie ma xd Żeby było zabawniej pisała, że jest wierząca i szuka kogoś odpowiedzialnego i z wartościami bla bla bla. No to sama piękne wartości pokazała, ale pewnie zgłosił się czad w międzyczasie to sobie to sama zracjonalizuje jakoś. Także na rynku świń sytuacja nadal beznadziejna. Żałuję jedynie, że w liceum i na studiach byłem mniej ogarnięty, wtedy łatwiej było trafić na normalne, teraz większość z nich założyła już rodziny. Ja na pierwszej randce byłem w wieku 24 lat. Wcześniej byłem typowym kujonem, poza garstką kumpli inni raczej zwracali na mnie uwagę gdy nie mieli pracy domowej. W gimnazjum jeszcze starsze roczniki mnie zaczepiały co odbiło się na niskim poczuciu wartości. Teraz jak już w większym stopniu ogarnąłem te tematy to mam wrażenie, że poznanie partnerki jest niemal niemożliwe, wszystkie te tindery i instagramy dają kobietom poczucie, że mają niemal nieograniczony wybór. Wina tutaj także po stronie takich facetów dających im atencję. Pewnie wywalę już te apki randkowe w cholerę, bo to nie pierwsza taka sytuacja i wygląda na to, że trzeba się polubić z #samotnosc i jeszcze bardziej zająć swoimi hobby.
No to chyba tyle, nie ma tu żadnej puenty, tak się chciałem wyżalić nie ujawniając nicku, bo nie mam nawet do kogo gęby otworzyć w ten długi weekend. Nie udzielam się na tagu #przegrywpo30, ale czytam czasem wasze wpisy i pozdrawiam dobrych chłopaków
#tinder #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Polecam w przypadku złapania kontaktu i umówienia się już konkretnie na wyjście, to przejść na IG lub FB. Mniejsza jest wtedy anonimowość i szansa na ghosting. Oczywiście nadal możliwe, ale prędzej jakieś wyjaśnienie padnie przed samym wyjściem i nie pójdziesz w ciemno w rozczarowanie. Po prostu bez tego elementu, to jesteś randomem z Tindera, a przechodząc na jedno z powyższych już kimś konkretniejszym.
  • Odpowiedz
@Fjubens: Zdziwiłbyś się, bo na FB i IG też można bez problemu zablokować. Miałem taką sytuację. One nie mają za grosz jakiegokolwiek dobrego wychowania.
  • Odpowiedz
@xGrahir: Generalnie zgadzam się, bo ja miałem taką sytuację, że dziewczyna po 3 wyjściach mnie zablokowała bez słowa na FB, gdzie myślałem, że do czegoś zmierzamy, ale nadal to w pewnym stopniu mniejsza anonimowość. Zresztą sam inaczej patrzyłem na parę jak jesteśmy dodani poza Tinderem (zwłaszcza FB jak nazwisko dochodzi), a inaczej na Anię na Tinderku.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie łam się, takie sytuacje się zdarzają, zbyt dużą wagę przywiązujesz do znajomości poprzez aplikacje (). Kobiety również są ghostowane i faceci także potrafią wycofać się z relacji, więc to działa w obie strony.

Nie chodzi o to, że jest spory wybór, ale o to, że nastawienie jest z góry, że ma z tego coś wyjść. To nakłada dużą presję na obie
  • Odpowiedz
Poznanie kogoś wartościowego to praca, która kształtuje Twój charakter, jeżeli kilka spotkań potrafi Cię złamać, to znaczy że masz nad czym pracować.

@Kitty88: ładny gaslighting. Ona go zghostowała, więc on ma kiepski charakter. XDDDDDDD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to nie ma nic wspólnego z tobą , załóżmy nawet że jesteś wspanialym wartościowym wiernym chojnym facetem i ta osoba nadal nie musi się w tobie zakochać , ludzie dobierają się na podstawie własnego klucza i ty możliwe że jesteś nawet fajna osoba ale nie jesteś z jej klucza wymagań
Branie do siebie tego nie ma sensu
Sama znam facetow którzy np wola wrócić do ex która ich 200 razy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim prawda jest taka że każdy człowiek to jest 100 procent , i np jedna osoba da ci 70 procent tego co chcesz , inna da ci 20 procent , tylko że czasami to 20 procent będzie ważniejsze dla kogoś niż to 70 , inaczej mówiąc czasem przegrasz z kimś kto będzie mniej wartościowy ale za to bardziej spasuje tej osobie dlatego nie można nigdy o siebie myśleć źle 😔
Nie
  • Odpowiedz
@Kitty88: skończ pisać, bardzo Cię proszę. Tworzysz debilizmy na miarę Linnior88.
Nie marnuj cennych megabajtów transferu sieciowego, bo można je użyć w bardziej pożyteczny sposób, niż niesienie Twoich debilizmów.
  • Odpowiedz
@xGrahir:

Zdziwiłbyś się, bo na FB i IG też można bez problemu zablokować. Miałem taką sytuację. One nie mają za grosz jakiegokolwiek dobrego wychowania.

Tak to wygląda. Ale jako stary dziad powiem ci że w czasach wczesnointernetowych też tak było. Po prostu jesteś traktowany jak bliżej nieokreślony byt internetowy, nawet nie jak człowiek. Rozmawiając z chatgpt też nie mówisz dzień dobry, do widzenia, dziękuję za pomoc. Po prostu wyłączasz przeglądarkę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

uprzejmy-teoretyk-55: a co gdyby ktoś cie rzucił kogo byś kochała i ci było smutno. Masz jakies sposoby na smutek? odp wazne @Linnior88

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

Trzeba się wtedy zająć sobą swoim rozwojem , zmienić się w taka osobę żeby w końcu siebie pokochać bardziej niż kogoś
Jeśli też nękają cię jakieś smutne myśli na temat tej osoby można się też za nią pomodlić albo życzyć dobrze , ja uważam że
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja uważam jednak że Bóg jeśli zabiera kogoś z naszego życia to wie że z ta osobą nigdy by się nie było szczęśliwym i zaplanował kogoś innego dla nas
I nie igraj z przeznaczeniem , ja sobie kiedyś wymodlilam powrót byłego i mnie prawie zabił
Jeśli ktoś się usuwa z naszego życia to nigdy nie bez powodu
Rejection is protection albo jak to Amerykanie mówią "uniknales kuli "
Wiem że
  • Odpowiedz