✨️ Obserwuj #mirkoanonim Byłem na dziś umówiony na kawę z dziewczyną poznaną na apce randkowej, wchodzę tam dzisiaj, a jej już nawet w parach nie ma xd Żeby było zabawniej pisała, że jest wierząca i szuka kogoś odpowiedzialnego i z wartościami bla bla bla. No to sama piękne wartości pokazała, ale pewnie zgłosił się czad w międzyczasie to sobie to sama zracjonalizuje jakoś. Także na rynku świń sytuacja nadal beznadziejna. Żałuję jedynie, że w liceum i na studiach byłem mniej ogarnięty, wtedy łatwiej było trafić na normalne, teraz większość z nich założyła już rodziny. Ja na pierwszej randce byłem w wieku 24 lat. Wcześniej byłem typowym kujonem, poza garstką kumpli inni raczej zwracali na mnie uwagę gdy nie mieli pracy domowej. W gimnazjum jeszcze starsze roczniki mnie zaczepiały co odbiło się na niskim poczuciu wartości. Teraz jak już w większym stopniu ogarnąłem te tematy to mam wrażenie, że poznanie partnerki jest niemal niemożliwe, wszystkie te tindery i instagramy dają kobietom poczucie, że mają niemal nieograniczony wybór. Wina tutaj także po stronie takich facetów dających im atencję. Pewnie wywalę już te apki randkowe w cholerę, bo to nie pierwsza taka sytuacja i wygląda na to, że trzeba się polubić z #samotnosc i jeszcze bardziej zająć swoimi hobby. No to chyba tyle, nie ma tu żadnej puenty, tak się chciałem wyżalić nie ujawniając nicku, bo nie mam nawet do kogo gęby otworzyć w ten długi weekend. Nie udzielam się na tagu #przegrywpo30, ale czytam czasem wasze wpisy i pozdrawiam dobrych chłopaków #tinder #zwiazki
@mirko_anonim: Polecam w przypadku złapania kontaktu i umówienia się już konkretnie na wyjście, to przejść na IG lub FB. Mniejsza jest wtedy anonimowość i szansa na ghosting. Oczywiście nadal możliwe, ale prędzej jakieś wyjaśnienie padnie przed samym wyjściem i nie pójdziesz w ciemno w rozczarowanie. Po prostu bez tego elementu, to jesteś randomem z Tindera, a przechodząc na jedno z powyższych już kimś konkretniejszym.
@Fjubens: Zdziwiłbyś się, bo na FB i IG też można bez problemu zablokować. Miałem taką sytuację. One nie mają za grosz jakiegokolwiek dobrego wychowania.
@xGrahir: Generalnie zgadzam się, bo ja miałem taką sytuację, że dziewczyna po 3 wyjściach mnie zablokowała bez słowa na FB, gdzie myślałem, że do czegoś zmierzamy, ale nadal to w pewnym stopniu mniejsza anonimowość. Zresztą sam inaczej patrzyłem na parę jak jesteśmy dodani poza Tinderem (zwłaszcza FB jak nazwisko dochodzi), a inaczej na Anię na Tinderku.
@mirko_anonim: Nie łam się, takie sytuacje się zdarzają, zbyt dużą wagę przywiązujesz do znajomości poprzez aplikacje (づ•﹏•)づ. Kobiety również są ghostowane i faceci także potrafią wycofać się z relacji, więc to działa w obie strony.
Nie chodzi o to, że jest spory wybór, ale o to, że nastawienie jest z góry, że ma z tego coś wyjść. To nakłada dużą presję na obie
@mirko_anonim to nie ma nic wspólnego z tobą , załóżmy nawet że jesteś wspanialym wartościowym wiernym chojnym facetem i ta osoba nadal nie musi się w tobie zakochać , ludzie dobierają się na podstawie własnego klucza i ty możliwe że jesteś nawet fajna osoba ale nie jesteś z jej klucza wymagań Branie do siebie tego nie ma sensu Sama znam facetow którzy np wola wrócić do ex która ich 200 razy
@mirko_anonim prawda jest taka że każdy człowiek to jest 100 procent , i np jedna osoba da ci 70 procent tego co chcesz , inna da ci 20 procent , tylko że czasami to 20 procent będzie ważniejsze dla kogoś niż to 70 , inaczej mówiąc czasem przegrasz z kimś kto będzie mniej wartościowy ale za to bardziej spasuje tej osobie dlatego nie można nigdy o siebie myśleć źle 😔 Nie
@mirko_anonim: przykro mi, skup się na własnej karierze, na ogarnianiu w życie - lepsza praca, zdrowie, własny dom. Wtedy będziesz miał assety żeby zainteresować sobą jakąś młodą Julkę
@Kitty88: skończ pisać, bardzo Cię proszę. Tworzysz debilizmy na miarę Linnior88. Nie marnuj cennych megabajtów transferu sieciowego, bo można je użyć w bardziej pożyteczny sposób, niż niesienie Twoich debilizmów.
Zdziwiłbyś się, bo na FB i IG też można bez problemu zablokować. Miałem taką sytuację. One nie mają za grosz jakiegokolwiek dobrego wychowania.
Tak to wygląda. Ale jako stary dziad powiem ci że w czasach wczesnointernetowych też tak było. Po prostu jesteś traktowany jak bliżej nieokreślony byt internetowy, nawet nie jak człowiek. Rozmawiając z chatgpt też nie mówisz dzień dobry, do widzenia, dziękuję za pomoc. Po prostu wyłączasz przeglądarkę.
uprzejmy-teoretyk-55: a co gdyby ktoś cie rzucił kogo byś kochała i ci było smutno. Masz jakies sposoby na smutek? odp wazne @Linnior88
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Trzeba się wtedy zająć sobą swoim rozwojem , zmienić się w taka osobę żeby w końcu siebie pokochać bardziej niż kogoś Jeśli też nękają cię jakieś smutne myśli na temat tej osoby można się też za nią pomodlić albo życzyć dobrze , ja uważam że
@mirko_anonim ja uważam jednak że Bóg jeśli zabiera kogoś z naszego życia to wie że z ta osobą nigdy by się nie było szczęśliwym i zaplanował kogoś innego dla nas I nie igraj z przeznaczeniem , ja sobie kiedyś wymodlilam powrót byłego i mnie prawie zabił Jeśli ktoś się usuwa z naszego życia to nigdy nie bez powodu Rejection is protection albo jak to Amerykanie mówią "uniknales kuli " Wiem że
Byłem na dziś umówiony na kawę z dziewczyną poznaną na apce randkowej, wchodzę tam dzisiaj, a jej już nawet w parach nie ma xd Żeby było zabawniej pisała, że jest wierząca i szuka kogoś odpowiedzialnego i z wartościami bla bla bla. No to sama piękne wartości pokazała, ale pewnie zgłosił się czad w międzyczasie to sobie to sama zracjonalizuje jakoś. Także na rynku świń sytuacja nadal beznadziejna. Żałuję jedynie, że w liceum i na studiach byłem mniej ogarnięty, wtedy łatwiej było trafić na normalne, teraz większość z nich założyła już rodziny. Ja na pierwszej randce byłem w wieku 24 lat. Wcześniej byłem typowym kujonem, poza garstką kumpli inni raczej zwracali na mnie uwagę gdy nie mieli pracy domowej. W gimnazjum jeszcze starsze roczniki mnie zaczepiały co odbiło się na niskim poczuciu wartości. Teraz jak już w większym stopniu ogarnąłem te tematy to mam wrażenie, że poznanie partnerki jest niemal niemożliwe, wszystkie te tindery i instagramy dają kobietom poczucie, że mają niemal nieograniczony wybór. Wina tutaj także po stronie takich facetów dających im atencję. Pewnie wywalę już te apki randkowe w cholerę, bo to nie pierwsza taka sytuacja i wygląda na to, że trzeba się polubić z #samotnosc i jeszcze bardziej zająć swoimi hobby.
No to chyba tyle, nie ma tu żadnej puenty, tak się chciałem wyżalić nie ujawniając nicku, bo nie mam nawet do kogo gęby otworzyć w ten długi weekend. Nie udzielam się na tagu #przegrywpo30, ale czytam czasem wasze wpisy i pozdrawiam dobrych chłopaków
#tinder #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Nie chodzi o to, że jest spory wybór, ale o to, że nastawienie jest z góry, że ma z tego coś wyjść. To nakłada dużą presję na obie
@Kitty88: ładny gaslighting. Ona go zghostowała, więc on ma kiepski charakter. XDDDDDDD
Branie do siebie tego nie ma sensu
Sama znam facetow którzy np wola wrócić do ex która ich 200 razy
Nie
Nie marnuj cennych megabajtów transferu sieciowego, bo można je użyć w bardziej pożyteczny sposób, niż niesienie Twoich debilizmów.
Tak to wygląda. Ale jako stary dziad powiem ci że w czasach wczesnointernetowych też tak było. Po prostu jesteś traktowany jak bliżej nieokreślony byt internetowy, nawet nie jak człowiek. Rozmawiając z chatgpt też nie mówisz dzień dobry, do widzenia, dziękuję za pomoc. Po prostu wyłączasz przeglądarkę.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Trzeba się wtedy zająć sobą swoim rozwojem , zmienić się w taka osobę żeby w końcu siebie pokochać bardziej niż kogoś
Jeśli też nękają cię jakieś smutne myśli na temat tej osoby można się też za nią pomodlić albo życzyć dobrze , ja uważam że
I nie igraj z przeznaczeniem , ja sobie kiedyś wymodlilam powrót byłego i mnie prawie zabił
Jeśli ktoś się usuwa z naszego życia to nigdy nie bez powodu
Rejection is protection albo jak to Amerykanie mówią "uniknales kuli "
Wiem że
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Masarka, tylko współczuć