@kureci_paratko: ogolnie to nie jest trudny. Mysle ze jadąc 'na odwrot' - od Krakowa - bedzei latwiej, bo jest wiecej podjazdow i warto je wziąć na świeżą nóżkę, ale wtedy ladniejsze widoki mamy za plecami xD Zawsze sobie mozna rozbic na 2 lub wiecej dni, bo jest sporo agro do spanka po trasie.
@miodeksmrodek dzięki. No raczej kilka dni bo jestem amatorem bez doświadczenia. Słyszę tylko że to za trudne, nie dam rady i lepiej coś łatwiejszego. No, chciałbym spróbować i to miejsce wydaje mi się idealne. Możesz podpowiedzieć jak najlepiej i bezpiecznie podzielić trasę? Planuje na początek dwa dni. Nie wiem czy mi się to spodoba i jak daleko będę w stanie dojść. No, ale nie to jest ważne.
@kureci_paratko: proponuje najpierw spróbować sobie 50km z jakims jednym przystankiem, zobaczysz ile mniej wiecej czasu ci to zajmie. Na tek podstawie zaloz sobie 8h jazdy i bedziesz mniej wiecej wiedzial ile sni potzrebujesz na 190km trasy. Warto tez poszukac jakis podjazdow kilkusetmetrowych w okolicy. Polecam pooglądać materialy o bikepackingu zeby sie przygotować na taką wycieczkę Powolutku kazdy jest w stanie to pokonac. Trzeba tylko troche poejzdzic zeby dobrze ustawić rower
A se szlak orlich gniazd pykłem 1go maja xD
#rowerowyrownik #gravel #rower
Skrypt | Statystyki
Powolutku kazdy jest w stanie to pokonac. Trzeba tylko troche poejzdzic zeby dobrze ustawić rower